Prinţesa Diana avea 36 de ani când şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de maşină, petrecut în capitala Franţei, în 1997. Dispariţia ei subită a lăsat un gol imens în sufletele a milioane de oameni. Din fericire, Ducesa de Cambridge îi calcă pe urme şi se bucură de o popularitate imensă în rândul britanicilor şi nu numai. La fiecare ocazie specială, soţia lui William îi aduce un tribut celei supranumite “Prinţesa inimilor”.


La 36 de ani, frumoasa Kate Middleton a devenit mămică pentru a treia oară. Ducesa a adus luni pe lume un băieţel, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary's, din cartierul Paddington.

Bebelușul regal seamănă ca picăturile de apă cu Charlotte și George! Kate, cea mai fericită mămică

kate1.png


Kate, în momentul când i-a născut pe cei trei copii ai ei
Foto: Getty Images

Kate Middleton și prințul William au pășit bucuroși afară din aripa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. După ce au zâmbit pentru poze și au salutat mulțimea, cei doi au comentat despre numele celui mic.  „O sa aflați mai devreme...sau mai târziu”, a glumit William. Imaginile adorabile cu nou-născutul arată cât de mult seamănă cu frățiorul lui, George și cu surioara Charlotte. 

copii_casa_regala.png


Cei trei copii ai Ducesei de Cambridge și Prințului William la naștere
Getty Images

 

Nici că se putea potrivi mai bine! Kate și William s-au bucurat de venirea pe lume a celui de-al treilea lor copil cu ocazia Sfântului Gheorghe. Pentru multe mămici, amintirile din sala nașterii nu sunt foarte plăcute, dar venirea pe lume a noului prinț al Marii Britanii a avut loc fără nicio problemă. Kate ar fi folosit o tehnică medicală numită hipnonaștere, care se bazează pe relaxarea totală a pacientului. A refuzat injecțiile epidurale și nu a luat niciun calmant pe timpul nașterii. 

 

 

1.jpg

rochie kate copil print
Proaspăta mămică arăta spectaculos la doar câteva ore de la naştere
Foto: Guliver/ Getty Images
 

Kate și William au pășit bucuroși pe scările din faţa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. Proaspăta mămică arăta spectaculos la doar câteva ore de la naştere. Kate era coafată, machiată, iar rochiţa roşie cu guler brodat îi venea minunat. Prin rochia aleasă, soţia lui William a vrut să-i aducă un omagiu regretatei Lady Diana.

foto_1.jpg

kate diana printesa maternitate copil
Kate a ales o rochie roşie la fel ca regretata Lady Diana
foto: Hepta/ Getty

 

După ce pozele cu cei trei în faţa maternităţii au apărut în mediul online, internauţii au sesizat imediat asemănarea dintre ţinuta purtată de Kate şi cea purtată de Lady Diana.

În 17 septembrie 1984, Diana îl aducea pe lume pe prinţul Harry, la acelaşi spital. Diana şi Charles s-au pozat alături de bebeluş în faţa Spitalului St Mary's, iar prinţesa a purtat tot o ţinută roşie.

Nu e prima dată când Kate poartă outfit-uri asemănătoare cu cele ale prinţesei Diana. Kate este la fel de stilată ca prinţesa Diana, iar britanicii o adoră.

Atunci când Diana l-a născut pe William, în 1982, a purtat o rochie lungă cu buline. Pentru prima naştere, cea a micuţului George, ducesa a ales tot o rochie cu buline, deasupra genunchilor.

 

Loading...