Prințesa Diana a fost supranumită "prințesa inimilor" datorită popularității de care s-a bucurat pe parcursul scurtei sale vieți. După moartea sa prematură ea a rămas în mintea și în sufletul britanicilor ca fiind un model de eleganță, stil și gingășie. Astăzi, 1 iulie 2019, prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 58 de ani. Iată cele mai frumoase 7 momente prin care kate Middleton i-a adus un tribut soacrei sale.


Kate Middleton, soția prințului William, este conștientă de faptul că soacra ei și-a lăsat amprenta în istoria Marii Britanii nu doar prin atitudinea pe care a afișat-o, cât și prin ținutele impecabile pe care știa să le aleagă în conformitate cu evenimentele la care participa. Prințesa Diana reprezintă un model de eleganță și simplitate. Ea s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă și prin interesul arătat față de cei aflați în condiții dificile de trai. Nu doar comportamentul Dianei a fost unul demn de respect, ci și ținutele pe care le purta cu degajare. Pălăriile au reprezentat unul dintre accesoriile sale preferate, de aceea se spune că nu a existat o altă femeie care să fi purtat la fel de multe pălării. Nu doar pălăriile Dianei sunt însă demne de admirat, ci și alegerile vestimentare fără cusur de la care pare să se inspire astăzi ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

Ducesa de Cambridge nu a întâlnit-o niciodată pe mama soacră, dar îi onorează amintirea ori de câte ori are ocazia.În semn de respect pentru aceasta, un omagiu, sau pur și simplu pentru că ducesei de Cambridge i-au plăcut vestimentațiile  de la diferite evenimente, aceasta a avut câteva apariții inspirate din outfit-urile Dianei, unele fiind aproape identice. 

lady-di-kate.jpg

lady di kate middleton
Asemănarea dintre cele două ținute este una izbitoare
foto: Guliver / GettyImages

Există o asemănare care nu poate fi trecută ușor cu vederea între rochia purtată de prințesa Diana în timpul vizitei din Italia, din anul 1985 și rochia purtată de Kate Middleton la petrecerea organizată de jubileu în anul 2012, în Marea Britanie. Singurele diferențe dintre cele două rochii sunt nunța și faptul că rochia Dianei era un pic bufantă în zona umerilor. 

Rochie cu buline, la ieșirea din maternitate

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton au purtat rochii cu un croi lejer, cu buline, la ieșirea din maternitate. În fotografia din stânga este înfățișată prințesa Diana, la ieșirea din maternitate, după nașterea prințului William, iar în partea dreaptă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la scurt timp după ce a părăsit spitalul alături de bebelușul George. 

Bulinele, printre modelele favorite ale celor două

lady-di-buline.png

lady di kate middleton
Prințesa Diana reprezintă un model incontestabil de stil pentru Kate Middelton
foto: Instagram

Rochie roșie pentru a doua, respectiv a treia ieșire din maternitate

Prințesa Diana și Kate Middleton au optat pentru rochii roșii la ieșirea din maternitate, după venirea pe lume al celui de-al doilea copil, respectiv celui de-al treilea. În prima fotografie prințesa Diana, după nașterea lui Harry, iar în a doua, Kate Middleton, după nașterea prințului Louis. 

printesa-diana-profimedia-0087512044.jpg

printesa diana
Prințesa Diana, la ieșire din maternitate, după nașterea prințului Harry
foto: Profimedia

Kate Middleton, după nașterea micuțului Louis

gettyimages-950360978.jpg

lady di kate middleton
Kate Middleton, la scurt timp după nașterea prințului Louis
foto: Guliver / GettyImages

Prințesa Diana și Kate Middleton, adeptele culorii roz

ducesa-de-cambridge-vs-printesa-diana

ducesa de cambridge si kate middleton imbrcate in roz
Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton, au optat de-a lungul timpului pentru haine de culoare roz
Foto: GettyImages

Kate Middleton poartă bijuteriile soacrei sale

În 21 mai, Kate Middleton a purtat din nou o ținută care amintește de prințesa Diana, la petrecerea în aer liber organizată de Regină. Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat cerceii mamei prințului William. Nu este pentru prima oară când Kate Middleton îi poartă bijuteriile prințesei Diana.

kate-middleton-printul-william.jpg

Kate Middleton și prințul William, la petrecerea anuală din grădina Palatului Buckingham
Kate Middleton și prințul William, la petrecerea de la Buckingham
Foto: Getty

Ea a ales să-i aducă din nou un omagiu cu ținuta și accesoriile pe care le-a purtat la evenimentul care a avut loc în grădina Palatului Buckingham. Cerceii cu perle sunt un cadou de nuntă, pe care „Prințesa Inimilor” l-a primit de la bijutierii Collingwood, în 1981. Kate a mai fost văzută purtându-i în 2017, la un dineu oficial din Spania. 

printesa-diana-printul-charles.jpg

Prințesa Diana
Prințesa Diana obișnuia să poarte ținute roz pal
Foto: Getty

Kate Middleton a purtat tiara preferată a Prințesei Diana

În decembrie 2018, Kate Middleton a participat la o recepție organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie, aceasta alegând să-și accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana.

kate-middleton-tiara-printesa-diana.jpg

Kate Middleton, purtând tiara preferată a Prințesei Diana
Foto: Getty

Tiara purtată de Kate, denumită Cambridge Lover’s Knot, a fost creată pentru Regina Maria în anul 1914 după un design personalizat al acesteia, fiind confecționată din perle și diamante deținute de familia sa. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse. Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, ca un tribut pentru Prințesa Diana, atrăgând astfel, de fiecare dată, atenția presei.

printesa-diana-tiara.jpg

Tiara preferată a Prințesei Diana
Foto: Getty

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, la doar 36 de ani

În noaptea de 31 august 1997, lumea era cutremurată se vestea morții Prințesei Diana, cea supranumită "Prințesa inimilor". Apropiată de popor și mereu cu o vorbă bună pregătită pentru cei în nevoie, fosta soție a Prințului Charles și-a pus amprenta într-un mod definitoriu asupra istoriei.Lady D a murit într-un accident de mașină, în Paris, la doar 36 de ani. Prințesa Diana se afla într-o limuzină model Mercedes S-280, alături de iubitul său, Dodi Fayed, garda sa de corp și șoferul care conducea automobilul. Plecaseră de la Hotelul Ritz din Paris, dar se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon din Tunelul Alma. n accident, nu a supraviețuit decât garda de corp a prințesei, Trevor Rees-Jones.
Citește și:

Tribut pentru aniversarea Prințesei Diana! Cum a comemorat-o Kate Middleton pe soacra ei FOTO

Ce apariţie şocantă s-a ivit peste noapte la locul unde a murit prinţesa Diana

Loading...