Ducesa de Cambridge își menține coafura perfectă și pe timp de pandemie. Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, a surprins pe toată lumea cu aparițiile ei naturale și impecabile din timpul conferințelor ținute pe rețelele de socializare în ultimele luni. Stilistul celebrităților, James Johnson îi dezvăluie secretele.


De mai bine de trei luni, prințul William (38 de ani) și soția lui Kate Middleton stau în izolare la conacul Amner Hall, din Norfolk. Și cum prinții nu au niciodată vacanță, ei au fost extrem de activi pe rețelele de socializare organizând evenimente caritabile pentru personalul sanitar și participând activ la conferințele organizațiilor pe care le patronează. Toată lumea a fost frapată să descopere că prințesa a afișat întotdeauna o coafură impecabilă, în ciuda faptului că stilistul personal și restul asistenților care îi deservesc nu se află la Amner Hall. James Johnson, stilistul celebrităților din Marea Britanie, a dezvăluit pentru Daily Mail care sunt secretele prințesei.

Kate Middleton a adoptat o coafură simplă și stilată, ușor de întreținut

Stilistul James Johnson a punctat că 90% dintre femei s-au plâns de coafura lor pe perioada carantinei. ”Părul a suferit enorm pe perioada șederii acasă. Multe femei cochete și îngrijite au ieșit din carantină cu o coafură distrusă și un păr despicat, într-o stare deplorabilă. Kate Middleton a adoptat coafura ”jumătate sus-jumătate jos” ideală pentru conversațiile de pe Zoom, când camera o filmează de jos în sus. Asta i-a dat un plus de strălucire feței și i-a oferit o aură de feminitate”, a explicat Johnson. Stilistul a subliniat că prințesa a adoptat o coafură simplă și stilată, ușor de întreținut, pentru că lungimea medie a părului este indicată în situații de criză.

Citește și:

V-ați întrebat de ce arată așa de tânără Regina Elisabeta a II-a la 93 de ani? Iată-i secretele!

«Prima Doamnă îmi spune întotdeauna cum să-i fac părul»

Iată cum și-a întreținut coafura Kate Middleton pe perioada carantinei!

James Johnson a explicat pe înțelesul tuturor micile trucuri la care a apelat Kate Middleton pentru a-și întreține singură imaginea.

  1. După ce s-a spălat pe cap și și-a uscat părul cu feonul, a înfășurat ușor cosițele pe ondulator și le-a dat volum.
  2. Kate Middleton a avut grijă ca înfășurarea părului pe ondulator să fie făcută simetric și pe partea cealaltă a capului.
  3. După ce s-a răcit părul, a folosit o perie mare cu perii distanțați și a periat de la pază către vârfuri, ținând șuvițele cu cealaltă mână.
  4. După ce a periat părul vertical timp de aproape 30 de secunde, a continuat să perieze în sensul buclelor încă 30 de minute.
  5. La final a folosit un fixativ ușor pentru a da volum. Înainte de a supune părul la un șoc termic, Kate Middleton s-a dat cu un spray protector, care păstrează culoarea vopselii în textura firului de păr.
Loading...