La 20 de ani de la tragica dispariție a Dianei din 1997, Prințul William și Prințul Harry au acceptat să vorbească deschis despre figura maternă care le-a lipsit teribil în toți acești ani, în documentarul televizat Diana our Mother: Her Life and Legacy, difuzat pe 26 iulie. Pe 31 august 1997, cei doi prinți aveau 15, respectiv 12 ani.


„Prima dată când am plâns-o pe mama a fost la Althorp, pe insula pe care a fost înmormântată. Și încă o dată, probabil, în toți acești 20 de ani. Înțelegeți de câtă frustrare mai am nevoie, încă, să mă eliberez! Îmi amintesc momentul în care priveam marea de flori din fața gardului palatului Kensington și-mi spuneam: «Cum se face că toți oamenii aceștia care n-au cunoscut-o deloc pe mama mea pot vărsa lacrimi și exprima mai multă emoție decât mine?» .“ Este mărturisirea emoționantă a Prințului Harry, completată de cea a fratelui său mai mare, care dezvăluie că momentul pierderii mamei sale a fost ca o lovitură de cuțit în inimă.

Dar o mărturisire și mai interesantă a celor doi prinți este cea legată de despărțirea părinților lor, Diana și Charles, în anul 1992.

Citește continuarea!

 
 
Loading...