Vremurile tulburi pe care le trăiesc adulţii la Palat nu-i tulbură armonia acestui viitor rege. Primul născut al Ducilor de Cambridge se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieţii.


La urechile lui de copil sigur n-au ajuns toate ştirile neplăcute legate de plecarea unchiului şi a mătuşii lui în Canada. Sau, dacă au ajuns, suntem siguri că părinţii i-au împachetat această noutate în nişte nuanţe plăcute, mai potrivite pentru vârsta lui fragedă. Altfel, pentru Prinţul George, viaţa merge înainte, cu sau fără Prinţul Harry în preajma lui.

 

Până una alta, chiar dacă George este un viitor rege al Angliei, fiul cel mare al Prinţului William se comportă ca orice alt băieţel de şase ani. Aşa cum era de aşteptat, George se dă în vânt după sărbătorile de iarnă, iar Crăciunul pe care l-a petrecut alături de fraţii şi verii lui, pe domeniul regal de la Sandringham, a fost o feerie pentru el.

 

Ca orice copil, George a fost nerăbdător să descopere cadourile lăsate de Moşul sub brad şi n-a fost deloc dezamăgit de ce a găsit acolo. Tricouri şi alte accesorii cu brandul echipei preferate de fotbal, Chelsea, câteva elicoptere de jucărie şi multe altele. George este fascinat de profesia tatălui său, cea de pilot de elicopter, şi are o mulţime de întrebări pentru acesta legate de acest aparat de zbor. „Visează să devină soldat în cadrul forţelor aeriene regale, aşa cum a fost şi tatăl lui, odată“, dezvăluie o sursă de la palat pentru OK! UK.

 

Chiar dacă viitorul lui este deja creionat, Will şi Kate nu vor ca fiul lui să trăiască sub presiunea viitorului lui titlu şi nu-i vorbesc, încă, despre viitoarea lui datorie.

 

Citește continuarea aici!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: