Se iubesc cam de patru luni, iar relația pare că devine din ce în ce mai serioasă. Totuși, se pare că lucrurile nu merg atât de repede între Prințul Harry (32 de ani) și celebra lui iubită, Meghan Markle (35 de ani), pentru că cei doi nu își vor petrece Sărbătorile împreună.


De Crăciun, Prințul Harry se îndreaptă către una dintre reședințele familiei regale britanice, Casa Sandringham din Anglia, în timp ce Meghan se va întoarce în orașul natal, Toronto, Canada, pentru a se reuni cu membrii familiei, potrivit Femalefirst.co.uk.

Prințul Harry și Meghan Markle au încetat să-și mai ascundă relația, iar miercuri (14 decembrie) au fost surprinși împreună pentru prima dată, în Londra, semn că nu se mai tem de aparițiile publice. „Harry a spus că intimitatea este importantă pentru el, dar este clar că nu se tem să fie văzuți împreună în public”, a declarat un prieten al Prințului.

Sursele spun că cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap. Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți luni, 12 decembrie, cumpărând un pom de Crăciun împreună, într-un târg din Parcul Battersea. 

 
 
Loading...