Dumincă, 7 ianuarie, a avut loc decernarea premiilor Globurile de Aur cu ocazia căreia cei mai renumiți actori și cele mai îndrăgite actrițe au pășit pe covorul roșu în cele mai alese ținut. Pentru a protesta împotriva violenţelor sexuale şi a-şi manifesta solidaritatea cu victimele agresorilor sexuali de la Hollywood, multe dintre actrițe s-au îmbrăcat în negru.


Intenția actrițelor de a se îmbrăca în negru în semn de solidaritate a fost primită cu apaluze, dar și cu un rând de comentarii negative. Una dintre persoanele care s-a declarat complet împotriva dorinței actrițelor de a purta negru ca simbol al solidarității feminine și nu numai a fost producătoarea Elisabeth Sereda. 'Dragi actriţe, va rog purtaţi culori vii pentru a vă glorifica puterea, nu negru pentru a-i jeli pe agresori. Nu merită.'', a scris pe Twitter producătoarea Elisabeth Sereda.

 Mai mult decât atât, până și Jenny Cooney, membră a Asociației presei străine de la Hollywood și una dintre organizatoarii Globurilor de Aur a declarat că nu înțelege de ce "femeile nu pot avea o atitudine mândră în culori vii pentru a arăta că nu pot fi îngenuncheate". De departe, actrița cu cea mai radicală atitudine este Rose McGowan, cea care l-a acuzat pe producătorul Weinstein de viol, potrivit Vanity Fair.''Actriţe ca Meryl Streep, care au lucrat fericite cu monstrul-porc, vor purta negru la gala Globurile de Aur, într-un protest tăcut. Tăcerea voastră este problema. Sunteţi dispuse să primiţi un premiu fals, iar asta nu va duce la schimbare'', au fost cuvintele revoltate ale acesteia. "Îmi este scârbă de ipocrizia voastră", a concluzionat femeia.

loading...
Loading...