A văzut lumina zilei la 28 mai 1968 în Melbourne, Australia. A debutat în cariera muzicală în 1979 și a avut un succes fulminant. Este minionă pentru că la 1,52 m înălțime poate trece ușor neobservată. Însă vocea ei cristalină a reușit să îi asigure un loc de frunte în topurile muzicale internaționale. Ați descoperit despre cine este vorba?


Evident că este vorba de nimeni alta decât Kylie Minogue. Frumoasa australiancă împlinește astăzit 52 de ani și își serbează ziua în Londra, Marea Britanie alături de iubitul ei Paul Solomons, de 46 de ani, care este director de creație la revista britanică GQ. Și pentru că a vrut să asocieze aniversarea unui eveniment drag ei, tot azi s-a hotărât să lanseze pe piață primul ei vin de colecție, produs special în Franța. Pentru a puncta evenimentul, Kylie Minogue a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea în copilărie, când avea doar opt anișori și cânta de mama focului în corul școlii.

Kylie Minogue nu a avut noroc în dragoste

Deși a cântat piese optimiste de genul ”I should be so Lucky” sau ”Spinning around”, Kylie nu a avut noroc în dragoste și toate relațiile care au fost pe punctul de a ajunge la altar, au eșuat lamentabil. S-a iubit cu Jason Donovan, Michael Hutchence, de la INXS, Cu Lenny Kravitz, Stephane Sednaoui, James Gooding, Olivier Martinez, Andres Velencoso și Joshua Sasse, Are o avere de 90 de milioane de dolari și a învins cancerul la sân, deci nu poate spune că nu a avut deloc noroc în viață. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Kylie Minogue care astăzi împlinește 52 de ani!

kylie_minogue.jpg

Kylie Minogue a împlinit 52 de ani la 28 mai
Kylie Minogue a împlinit 52 de ani la 28 mai
foto: Instagram

Citește și:

Kylie Minogue şi-a “tras” un nou iubit

Kylie Minogue, la fel de sexy ca la 18 ani

Lucruri neștiute despre Kylie Minogue

Kylie Minogue a reușit să influențeze muzica pop internațională în cei 41 de ani de carieră. Iată câteva lucruri inedite despre miniona de 1,52 m înălțime.

Ce înseamnă numele ei?

În limba aborigenilor, ”Kylie” înseamnă bumerang.

În cât timp a scris piesa ”I should be so lucky”?

Compozitoarii de la Stock Aitken Waterman au uitat că frumoasa Kylie urma să îi viziteze la studioul de înregistrări și au ținut-o în sala de așteptare timp de 40 de minute pentru a-i compune piesa ”I should be so happy” care a devenit hit internațional.

A dat lovitura în Australia

Deși a debutat în 1979, Kylie a avut o ascnesiune rapidă. În anii 1980 ea a devenit cel mai vândut artist australian pe plan internațional.

Blestemul ”Blondei sinucigașe”

Kylie i-a spus iubitului ei Michael Hutchence, de la trupa INXS, că va juca într-un film rolul unei ”blonde sinucigașe”. Acesta a compus piesa ”Suicide Blonde” care i-a marcat destinul tragic.

Kylie a cântat pentru patru miliarde de oameni

Kylie Minogue este unul dintre puținii artiști cu o audiență record: patru milioane de spectatori au asistat la concertul ei din cadrul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei din Sydney, din 2000.

A învins cancerul la sân

În anul 2005, Kylie Minogue anunță că suferă de cancer la sân. Începe tratamentul și recunoaște că a fost îngrozită de gândul că boala îi poate curma viața. Nici acum nu și-a revenit complet din șocul trăit atunci.

 
 
Loading...