Șoc în lumea filmului, după ce în mediul online a apărut știrea că Raphael Coleman, care a jucat alături de Emma Thompson şi Colin Firth în filmul „Nanny McPhee”, din 2005, a murit la vârsta de 25 de ani.


Raphael Coleman a murit pe 7 februarie, după ce a căzut în timp ce alerga. Actorul britanic a jucat în alte două lungmetraje, „It’s Alive” şi „The Fourth Kind”, în 2009, însă rolul din „Nanny McPhee”, zâmbetul adorabil și părul roșcovan au rămas mult mai întipărite în conștiința publicului. Raphael Coleman a studiat  Zoologia la Universitatea din Manchester, înainte de a se dedica activismului. El colabora cu organizaţia de mediu Extinction Rebellion, care luptă pentru conservarea faunei sălbatice. Vestea morţii lui Raphael Coleman a fost dată de mama lui, Liz Jensen, care a publicat un mesaj online. Ea a precizat că familia nu ar putea fi mai mândră de reuşitele fiului ei şi că moştenirea lăsată în scurta lui viaţă trebuie preţuită.

 

Liz Jensen a publicat şi un eseu, „This is Why I Rebel”, scris de Coleman pentru Extinction Rebellion, în care el descrie obligaţia pe care o simte faţă de mişcarea activistă. „Cunoscând ştiinţa, nu am altă alegere decât să spun adevărul şi să îmi păstrez principiile în faţa acestui adevăr. Nu voi sta deoparte să văd cum arde lumea”.

 

Loading...