Deși a declarat că se află în faliment, rapper-ul 50 Cent a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii care i-au pus pe gânduri pe judecători. Înconjurat de bani, artistul se declară falit, dar magistrații nu mai cred în vorbele lui, atâta timp cât se laudă cu teancuri de bani în poze pe Instagram.


Artistul de 40 de ani a declarat faliment pentru că vara trecută a pierdut un proces de 7 milioane de dolari.  În plus de asta, mai are și alte plăți de făcut, care însumează colosala sumă de 30 de milioane de euro, dar speră că așa-zisul faliment îl va scăpa de plata datoriilor. 

50 cent faliment

 

Magistrații i-a ordonat artistului să dea explicaţii cu privire la controversatele imagini în care acesta apare, potrivit Wall Street Journal. Judecătoarea Ann Nevins care se ocupă de cazul lui Curtis James Jackson III, pe numele său real, a declarat: "Se află într-un proces în urma falimentului şi o bună strategie în asta este aceea de a fi transparent. Sunt intrigată în legătura cu lipsa lui de transparență."

50_rapper.jpg

50 cent
Artistul nu are nicio problemă în a se afișa pe Instagram în ipostaze ciudate
Foto: arhivă personală

 

 
 
Loading...