Se încing spiritele în America. Luni a avut loc prima dezbatere televizată (faţă în faţă) dintre cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite ale Americii: democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump.


Donald Trump și Hillary Clinton au dezbătut teme economice, au vorbit despre relațiile internaționale, despre rasism, în contextul tensiunilor care au apărut după ce polițiștii americani au împușcat mai multe persoane de culoare neînarmate, despre certificatul de naștere al lui Obama, dar și despre situația din Irak și Libia.

Cum era de aşteptat vedetele au reacţionat imediat în spaţiul virtul, anunţându-şi public susţinerea pentru unul dintre cei doi candidaţi. Aici, învingătoare la puncte a ieşit Hillary.

Katy Perry a anunţat că va merge goală la alegeri şi o va vota pe Hillary Clinton. De altfel, cântăreaţa este o susţinătoare aprigă a democratei şi nu de puţine ori i-a luat apărarea.

images.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Katy Perry, susţinătoare înfocată a lui Hillary Clinton

Actriţa Leslie Jones a postat pe Twitter un mesaj în timpul dezbaterii, spunând că Trump “vorbeşte ca un vânzător de maşini”. Actriţa a mai spus că Trump are atitudine de narcisist şi că nu poate răspunde fără a se lăuda mai întâi.

Miley Cyrus a postat un mesaj scurt şi la obiect pe reţeaua Twitter: “Ţin cu Hillary”.

Şi cântăreaţa Cher a comentat: “Dacă Trump ar câştiga, democraţia nu va mai exista”.

Lena Dunham a scris pe Twitter că Trump este doar un “prost privilegiat”, adăugând: “Tatăl meu a fost om de afaceri şi a lucrat într-adevăr din greu, deşi nu avea o afacere de proporţii”.

lena-dunham.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Lena Dunham spune despre Trump că este un "prost privilegiat"

Următoarea dezbatere va avea loc în 9 octombrie, iar votul prezidenţial are loc în 8 noiembrie.

 

 

 

 
 
Loading...