Rebel Wilson (40 de ani) s-a transformat spectaculos în ultimul an! În timp ce alții s-au îngrășat pe perioada pandemiei, actrița s-a apucat de sport și de dietă. A reușit să dea jos peste 40 de kilograme, iar imaginile vorbesc de la sine.


Rebel Wilson a făcut câteva schimbări importante în stilul său de viață. În primul rând, s-a apucat de sport! Alături de antrenorul ei personal, Jono Castono, actrița se duce la sală cam de cinci ori pe săptămână. La începutul anului, Rebel Wilson a dezvăluit că vrea să înceapă un stil de viață sănătos și s-a ținut de cuvânt. Ea a renunțat la zahărul rafinat și la mâncarea de tip fast-food, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

rebel-wilson3.png

Rebel Wilson
Așa arăta actrița în 2017
Foto: Instagram

 

Evident, actrița își mai dă voie din când în când să mănânce o prăjitură, lucru chiar indicat atunci când țineți regim. Este bine să nu existe restricții prea severe, pentru că dieta nu va funcționa. după cum a explicat și antrenorul personal al actriței, potrivit The Sun. De asemenea, în fiecare zi, Rebel se asigură că merge cel puțin 10.000 de pași. Totodată, ea evită să mănânce mâncare procesată pe cât posibil.

Rebel Wilson a slăbit 40 de kilograme

rebel-wilson.png

Rebel Wilson
Așa arată actrița acum
Foto: Instagram

 

„M-am îmbrăcat în haine de sport și am ieșit la plimbare, hidratându-mă în mod deliberat pe canapea chiar acum și încercând să evit zahărul și junk food-ul, lucru care va fi cam dificil după sărbătorile pe care tocmai le-am avut, dar vreau să o fac! Cine este cu mine în a face unele schimbări pozitive anul acesta? ", a scris Rebel Wilson în ianuarie, pe Instagram. Acolo, ea își ține fanii la curent cu progresul pe care l-a făcut și îi îndeamnă să îi urmeze exemplul. Actrița le-a arătat admiratorilor ei rutina ei zilnică, dar le-a recunoscut că pot trișa din când în când, dacă poftesc la ceva dulce sau mai puțin sănătos. Secretul este să nu vă gândiți că sunteți la dietă, ci că aveți un stil de viață sănătos, conform spuselor ei.

rebel-wilson2.png

Rebel Wilson
Rebel Wilson, în martie 2020
Foto: Instagram
 
 
Loading...
Citeste tot despre: