Reese Witherspoon, în vârstă de 44 de ani, a dat cu totul în mintea copiilor. Ea s-a băgat de-a dreptul în cutia de cadouri împreună cu micuțul bulldog francez Minnie Pearl. Actrița îi mulțumește prietenei ei Beyonce care i-a trimis o geacă de iarnă pentru a-și promova colecția de haine. Minnie Pearld a intrat în familia lui Reese în noiembrie 2020.


Reese Witherspoon, în vârstă de 44 de ani nu se plictisește deloc în carantina impusă de pandemia de COVID-19. Actrița se joacă și se hârjonește cu labradorul familiei și micuțul bulldog francez cât e ziua de lungă. Împreună cu Ava, 21 de ani, Deacon, 17 ani și Tennessee James, de 8 ani, inventează jocuri pentru a-și ține mintea ocupată. Recent, Reese a vrut să îi facă reclamă prietenei ei Beyonce care și-a lansat de curând o nouă colecție de haine. Așa că i-a cerut să îi trimită o geacă de iarnă. S-a îmbrăcat cu ea și apoi s-a pozat în cutia imensă în care a venit haina împreună cu Minnie. Având în vedere că ”Blonda de la Drept” nu are decât 1,56 de metri înălțime nu i-a fost foarte greu.

Citește și:

Reese Witherspoon din "Blonda de la Drept", divorţ de 110 milioane de dolari

Reese Witherspoon a făcut-o lată pe Instagram, iar alte vedete i-au copiat ideea. Pozele au devenit virale

Reese Witherspoon, una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume

Reese Witherspoon s-a născut la 22 martie 1976, în New Orleans, Louisiana. A bifat de-a lungul carierei nenumărate premii printre care menționăm două Globuri de Aur și un premiu Emmy, însă a dat lovitura câștigând două Oscaruri în 2006 și 2015. Ea a re o avere estimată la 200 de milioane de dolari și este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume. Reese a fost măritată cu Ryan Phillippe între 1999 și 2008, iar din 2011 este căsătorită cu Jim Toth.

 
 
Loading...