Reese Witherspoon, 45 de ani, i-a făcut căciuliță cu urechi de iepure cățelușei din rasa bulldog Minnie. Actrița este topită după animăluțul care a intrat în familia ei în urmă cu aproape un an. Atât Reese, cât și copiii ei Eva, 21 de ani, Deacon, 17 ani și Tennessee, 8 ani, stau și în cap pentru a o face pe Minnie să se simtă răsfățată.


Reese Witherspoon, în vârstă de 45 de ani nu se plictisește deloc în carantina impusă de pandemia de COVID-19. Actrița se joacă și se hârjonește cu labradorul familiei și micuțul bulldog francez cât e ziua de lungă. Împreună cu Ava, 21 de ani, Deacon, 17 ani și Tennessee James, de 8 ani, inventează jocuri pentru a-și ține mintea ocupată. ”Blonda de la Drept” nu are decât 1,56 de metri înălțime, dar când vine vorba să iasă la plimbare cu Minnie prin parc își montează un rucsac special pentru căței și iese la plimbare cu bulldogul la piept. Nu degeaba toată lumea o consideră pe Minnie drept cea mai răsfățată din casă. ”Minnie a petrecut primul Paște la noi în casă așa că i-am pregătit o căciuliță specială”, a scris Reese pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

Reese Witherspoon din "Blonda de la Drept", divorţ de 110 milioane de dolari

Fata lui Reese Witherspoon, noua "Blondă de la Drept"

Reese Witherspoon, laureată cu două premii Oscar

Actrița Reese Witherspoon s-a născut la 22 martie 1976, în New Orleans, Louisiana. A fost laureată de-a lungul carierei nenumărate premii printre care menționăm două Globuri de Aur și un premiu Emmy, însă a dat lovitura câștigând două Oscaruri în 2006 și 2015. Ea are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari și este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume. Reese a fost măritată cu Ryan Phillippe între 1999 și 2008, iar din 2011 este căsătorită cu Jim Toth. Din prima căsnicie are doi copii, pe Ava și pe Deacon și din a doua pe Tennessee.

 
 
Loading...