Carismatică, naturală, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu un stil inconfundabil. Vorbim despre Regina Letizia a Spaniei (45 de ani), care a bifat o nouă apariţie de nota zece.


De data aceasta, Letizia a participat la un eveniment de turism în Madrid, la braţul soţului ei, regele Felipe.

Regina Letizia continuă seria apariţiilor elegante, la Madrid

da.jpg

regina letizia tinuta
Regina Letizia a Spaniei a bifat încă o apariţie impecabilă
foto: Hepta

Monarhul a participat ieri la întrunirea Consiliului Concurenței pentru persoanele cu dizabilități, scrie Daily Mail. Dacă cu o zi înainte, regina a fost absolut superbă într-o ţinută tomnatică şi a ales să poarte galben şi bleumarin, ieri a optat pentru o ţinută sobră, însă la fel de elegantă.

Regina Letizia, look spectaculos la un eveniment oficial

daass.jpg

regina letizia tinuta
Regina Letizia a Spaniei a bifat încă o apariţie impecabilă
foto: Hepta

Apariţia Letiziei a stârnit valuri de admiraţie. Cei doi l-au primit pe preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas.

Nu-ți poți lua ochii de la ea! Regina Letizia, superbă în alb la Valencia

hepta_3186599.jpg

regina letizia tinuta fusta pantofi
Letizia a fost extrem de elegantă
foto: Hepta

Deşi în ţară e haos, soţia regelui Felipe al VI-lea respecă agenda regală, iar zilele trecute a participat la o decernare de premii din domeniul ştiinţei, organizată la Valencia.

Frumoasă şi stilată! Regina Rania a Iordaniei, apariţie demnă de toată lauda

hepta_2928904.jpg

regina rania tinuta modern
Rania este una dintre cele mai frumoase regine ale lumii
foto: Hepta

Rania (47 de ani) este de o frumuseţe răpitoare şi dă lecţii de stil la fiecare apariţie. Nu e doar un chip frumos, ci o regină modernă, foarte activă pe plan politic şi social.

Dovada că Rania este cea mai stilată regină!

regina-rania-stilata-768x768.jpg

Regina Rania a Iordaniei (47)
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

E, fără doar și poate, una dintre reginele pentru care aparițiile în public înseamnă mai mult decât protocol și eleganță. Regina Rania urmărește cu atenție trendurile și încearcă să inspire prin fiecare apariție a ei. Și îi reușește, dacă e să ne gândim că, imediat ce apare în public cu o anumită ținută, vânzările acelui produs cresc exponențial.

Apropo de ținute, cele mai recente trei apariții ale sale în public, ne-au făcut s-o apreciem și mai mult, văzând cât de stylish și de elegantă a fost la trei evenimente oficiale. Haideți, așadar, să le vedem!

Vezi aici ținutele purtate de ea!

În ultimii ani, Rania a fost nelipsită din topul Forbes al celor mai influente persoane din lume. Zilele trecute a participat la un eveniment organizat la Palatul Cultural din Amman, Iordania.

hepta_3163007.jpg

regina rania tinuta modern
Ţinuta frumoasei Rania îmbina modernul cu tradiționalul
foto: Hepta

 

Aici, 174 de profesori au primit diplome după ce au absolvit cursurile de la academia înfiinţată chiar de către regină.

Soția Regelui Abdullah al II-lea depune eforturi colosale pentru a spori calitatea vieții iordanienilor şi se implică în viața sistemului public de învățământ.

hepta_3163006.jpg

regina rania tinuta modern
Regina a ţinut un discurs şi a acordat câteva premii la Palatul Cultural din Amman
foto: Hepta

 

Regina, care a ţinut un discurs şi a acordat câteva premii, şi-a făcut apariţia într-un outfit inedit. Ţinuta frumoasei Rania îmbina modernul cu tradiționalul. Ea a ales o bluză albă vaporoasă şi o fustă cu motive populare.

Apariţia Raniei a fost impecabilă şi a fost apreciată de toţi cei din jur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regina Letizia a fost însoţită de preşedintele guvernului regional al Valenciei, Ximo Puig, dar şi de primarul Valenciei, Joan Ribo, scrie Daily Mail. Regele Felipe nu a fost prezent la eveniment.

hepta_3184682.jpg

letiyia regina costum valencia
Letizia a atras toate privirile la evenimentul organizat la Valencia
foto: Hepta

 

Frumoasa Letizia a atras toate privirile cu ţinuta sa. Regina a ales o rochie de stofă, de culoare albă. Elegantă, rafinată şi serioasă în acelaşi timp. Letizia a arătat minunat în această ţinută, pe care a accesorizat-o cu o pereche de stiletto gri metalizaţi şi o curea în aceeaşi nuanţă.

 

 

 

Letizia (45 de ani) şi-a făcut apariţie într-o bluză fină şi elegantă, de culoare galbenă, pe care a asortat-o cu o fustă înflorată şi plisată.

hepta_3230533.jpg

regina letizia tinuta fusta pantofi
Letizia a atras toate privirile la evenimentul organizat la Palatul Regal din Madrid
foto: Hepta

 

În picioare, regina a purtat o pereche de pantofi superbi în aceeaşi nuanţă cu fusta, iar la capitolul bijuterii a optat pentru o pereche de cercei preţioşi cu piatră albastră. Carismatică, naturală şi cu zâmbetul pe buze, Letizia a demonstrat încă o dată că este un etalon de stil.

Letizia (44 de ani) a purtat un costum gri, care i-a venit ca turnat şi i-a scos în evidenţă silueta silfifică. Îndrăgita regină a ales un sacou cambrat cu o curea, care i-a subliniat talia, şi o fustă plisată cu nişte flori albastre brodate.

hepta_3233332.jpg

regina letizia tinuta
Letizia a fost extrem de elegantă
foto: Hepta

 

N-a renunţat la tocurile înalte nici de data asta, iar la capitolul bijuterii a impresionat cu o pereche de cercei din aur alb, extrem de fini.

Vă place ţinuta ei?

 

 

 

 

 

Letizia a optat pentru un paltonaş scurt, în două nuanţe, de la Hugo Boss. Piesa vestimentară costă în jur de 600 de euro şi cu siguranţă va fi sold-out după apariţia Letiziei. Regina Spaniei a purtat o cămaşă elegantă şi o pereche de pantaloni negri evazaţi, care o făceau să pară extrem de înaltă.

hepta_3340650.jpg

leonor printesa regina spania
Letizia şi soţul ei, regele Felipe
foto: Hepta

 

Toată lumea a admirat pantofii, unii negri cu toc înalt şi ţinte. Regele a fost la fel de elegant şi a purtat un costum gri cu dungi, iar pata de culoare a fost dată de cravata roşie.

Letizia este recunoscută pentru pentru ţinutele moderne şi elegante şi fiecare apariţie a ei e îndelung comentată şi lăudată de criticii de modă.

 

 

 
 
Loading...