Reprezentanta lui Julio Iglesias în România a sesizat CNA în legătură cu emisiunea lui Mihai Gâdea, unde a fost invitat cântărețul. Aceasta a cerut postului Antena 3 să scoată înregistrarea online în care realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" l-a pus să spună "Jos Băsescu!" și "Antena 3" e aici.


Gestul pe care l-a făcut Mihai Gâdea, În emisiunea de joi (14 mai), atunci când l-a pus pe Julio Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!" și "Antena 3 e aici", a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor artistului. Reprezentanta Juniorului în România a luat măsuri.

"Noi am cerut inlaturarea inregistrarilor online cu secvența din Sinteza Zilei", a spus Gabriela Ristea, care l-a reprezentat pe cântăreț în România, pentru Hotnews.ro Motivul a fost că acele imagini pot duce  la interpretări eronate în privința artistului.

Gabriela Ristea a spus că transmis CNA faptul că artistul nu a spus "Jos Băsescu" în cunoștință de cauză, ci a crezut că este o formulare românească de rămas bun. 

Sesizarea către CNA a reluat toate informațiile si punctele de vedere incluse în comunicatul de presă de vineri, în care se arată că artisul a fost indus în eroare în mod intenționat de către prezentatorul emisiunii "Sinteza Zilei".

Așa arată sesizarea trimisă de reprezentată către CNA: La sfârșitul săptamânii trecute, Mihai Gâdea a publicat pe Facebook un mesaj în care afirmă că "Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias" și că ar fi folosit sloganuri "din folclorul urban".

Până luni (18 mai), CNA a primit 16 sesizari din partea telespectatorilor, în legatură cu emisiunea "Sinteza Zilei" de joi, potrivit Paginademedia.ro.

 
 
Loading...