Îngrozitor! Restaurantul pe care Lady Gaga l-a deschis lângă Central Park din New York a fost invadat de şoareci tocmai în ziua în care inspectorii sanitari trebuiau să-i dea „undă verde” de funcţionare.


Chiar dacă vedeta de peste Ocean este legată de restaurantul ei mai mult ca imagine şi cu numele, de afacere ocupându-se tatăl său, cântăreaţa Lady Gaga (27 de ani) s-a ales cu o mare ruşine!

Rozătoarele din local sunt o reclamă proastă atât pentru ea, cât şi pentru restaurantul de lux, în care nu va mai călca nimeni. Clienţii localului ce se numeşte „Joanne Trattoria" au rămas absolut şocaţi, recent, când au zărit şoareci în zona bucătăriei şi printre mese.

CLIIMA20130804_0145_1.jpg

Cântăreaţa de 27 de ani deţine un restaurant exclusivist în New York (Fotografii: Guliver/splashnews/wenn/reuters)

Rozătoarele de dimensiuni imense pătrundeau în restaurant printr-o gaură din perete şi începeau să mânânce firimiturile de pâine de pe jos şi chiar se căţărau pe mese. Unii clienţi s-au speriat foarte tare şi au început să ţipe, iar alţii s-au apucat să fotografieze scârboasele animale.

De când a deschis restaurantul, în februarie 2012, familia lui Lady Gaga a tot avut probleme cu localul tot din motive sanitare. Inspectorii de sănătate au retrogradat afacerea divei, în iunie anul acesta,  la nivelul de calitate B, pentru că observaseră cartofi stricaţi în magazie.

Dar, la 31 iulie, chiar în ziua în care şoarecii au invadat restaurantul, diva spera că localul va fi readus la nivelul A, de aceea îi chemase pe inspectori. Păzea Lady Gaga! După apariţia veştii cu rozătoarele, restaurantul tău şi nivelul său de calitate ar putea ajunge la ultima literă a alfabetului!

 
 
Loading...