Cântăreața de 32 de ani, Rihanna, a pozat din nou sexy pentru a-și promova lenjeria intimă din colecția Purple Savage X marca Fenty. Datorită imperiului de lenjerie intimă averea ei a ajuns la 600 de milioane de dolari și vrea ca până la finele lui 2021 să treacă de miliard. Ea este propria imagine a brandului de haine și este hotărâtă să dea lovitura în afaceri și a luat o pauză în cariera din showbiz.


Rihanna, în vârstă de 32 de ani, este în topul celor mai implicate vedete internaționale în lupta cu epidemia de coronavirus, care a luat peste 2,5 milioane de vieți și a contaminat 110 milioane de pământeni. Ea a pozat recent în lejnerie intimă, fără sutien, pentru a-și promova colecția Purple Savage X marca Fenty. Ea ținut să transmită un mesaj fanilor ei implorându-i să rămână sănătoși și să treacă cu bine peste pandemia care a distrus planeta.

Citește și:

Rihanna a enervat un ministru indian

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

Tatăl Rihannei a fost bolnav de COVID-19

Cântăreața Rihanna a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei Ronald Fenty a fost contaminat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că s-au certat și s-au judecat în anii trecuți din cauza faptului că Ronald era un bețiv notoriu și pentru că a încercat să îi ”fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibilul pentru a-și salva părintele. Rihanna, pe numele ei real Robyn Fenty, are o avere de 600 de milioane de dolari și a cheltuit o sumă importantă pentru a-i cumpăra tatălui ei un aparat de respirație mecanică asistată (n.r. ”ventilator” în argoul medical). 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: