A fost pentru a doua oară ţinta hoţilor! Vila din Hollywood Hills a cântăreţei Rihanna a fost spartă marţi noaptea. Anchetatorii au confirmat că cercetează cazul. Nu se ştie încă dacă hoţii au reuşit să fure ceva.


Poliţiştii au fost informaţi de jaf, datorită sistemelor sofisticate de alarmă şi supraveghere instalate în casa Rihannei. Vila de 6,8 milioane $ este situată în Hollywood Hills, cartier al metropolei Los Angeles. Din păcate, hoţii au reuşit să fugă înainte de sosirea oamenilor legii. După ce au studiat camerele de supraveghere, polţiştii au constatat că trei bărbaţi de culoare dăduseră buzna în vila vedetei în jurul orei 21.30. Nu se ştie deocamdată cine sunt aceştia, nici dacă au plecat cu ceva. Cântăreaţa nu era acasă în timp ce infractorii au intrat în locuinţa ei. N

15_foto2-3col-70-profimedia.jpg

Anchetatorii fac cercetări la vilă după incident

u este pentru prima oară, în acest an, când casa divei este călcată de hoţi. În ziua de 9 mai, Eduardo Leon a petrecut 12 ore în vila Rihannei după ce a sărit peste gard. Vedeta, cu o avere de 260 milioane $, nu era acasă nici atunci. Asistenta ei a găsit suspectul în vilă şi a alertat poliţia. Leon a fost inculpat pentru furt, vandalism, hărţuire şi opunere de rezistenţă la arestare.

S-au înmulţit jafurile din casele starurilor din Los Angeles în ultima vreme. Din vila actriţei Bella Thorne hoţii au furat bunuri în valoare de 150.000 $, la începutul acestei luni. Din casa actorului John Mayer (40 de ani) au fost jefuite, în august, obiecte evaluate între 100.000 $ şi 200.000 $.

 

Loading...
Citeste tot despre: