Rihanna a pozat în sânii goi și a provocat un mare scandal. Totul a pornit de la pandantivul pe care îl poartă în fotografie.


Cântăreața Rihanna (32 de ani) a provocat un mare scandal după ce s-a fotografiat în sânii goi și a pus pozele pe o rețea socială. În poză se vede că poartă un pandantiv care reprezintă o zeitate hindusă emblematică numită Ganesh. Dacă numeroși fani au pus semne de apreciere, parlamentarul indian Ram Kadam, membru al partidului nationalist al premierului Narendra Modi, a reacționat cu indignare: ”Este scndalos să vezi că Rihanna își bate joc de zeul nostru iubit Ganesha. Asta arată că nu are niciun respect pentru cultura și tradițiile indiene”.

Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

 

Nu e prima oară când îi enervează pe indieni

 

Rihanna a mai enervat nu demult un ministru indian, publicând un mesaj privitor la protestele agricultorilor. Ministrul Afacerilor externe s-a revoltat pentru imixtiunea divei în problemele țării sale. El a acuzat-o pe divă de imixtiune ”senzaționalistă” în dosarul reformelor agricole din țara lui. ”De ce nu vorbim de asta? Protestul fermierilor”, a scris cântăreața pe o rețea socială. Rihanna se referea la un reportaj CNN care a prezentat protestele agricultorilor de la Delhi. Din luna noiembrie, anul trecut, zeci de mii de oameni din India au protestat împotriva reformelor guvernului care dorește să liberalizeze piețele agricole, cerând să fie abrogate. Rihanna a pozat în sânii goi și a provocat un mare scandal.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: