Rihanna îşi promovează mult aşteptata colecţie de lenjerie intimă Savage x Fenty aşa cum ştie ea cel mai bine. Cântăreaţa de 30 de ani a postat pe Instagram un filmuleţ în care îşi etalează mândră bustul sexy într-un sutien roşu.


Rihanna este cel mai bun model pentru colecţia ei de lenjerie intimă, care oricum se vinde ca pâinea caldă. Artista are peste 64 de milioane de fani pe Instagram, aşa că mediul virtual este numai bun pentru a-şi promova produsele.

Rihanna, avere colosală la 30 de ani! Câți bani a strâns artista din muzică, film și modă

foto_1.jpg

rihanna instagram sani poza
Rihanna (30 de ani) are o avere colosală
foto: Hepta

Scoate hit după hit, are turnee prin toată lumea, joacă în filme, are propriul parfum, o păpușă cu chipul ei, propria linie de cosmetice, dar și de haine în colaborare cu gigantul Puma.

Rihanna spune adio burlăciei? A primit un inel gigantic de la iubitul saudit

rihanna-fenty-beauty-sept-23-2017-billboard-1548.jpg

Foto
Rihanna este împreună cu Hassan de aproximativ 6 luni
Foto: Getty

Rihanna formează un cuplu cu miliardarul saudit Hassan Jameel de aproximativ jumătate de an, dar se pare că relaţia a avansat cu paşi repezi şi a luat o turunură serioasă, potrivit dailymail.co.uk. Zilele trecute, cântăreaţa a fost surpinsă  pe străzile din New York purtând ceea ce semăna foarte mult cu un inel de logodnă.

untitled.png

Foto
Inelul Rihannei pare a fi unul de logodnă
Foto: Splash News

Cântăreaţa nu s-a ferit să ascundă inelul de fotoreporterii curioşi, din contră, a făcut tot posibilul să fie cât mai vizibilă piatră enormă care se situa în mijlocul acestuia. Bineînţeles, zâmbetul larg de pe chipul Rihannei, alături de inelul gigantic au reprezentat motive de speculaţii referitor la o cerere în căsătorie. Până în acest moment, Rihanna nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile care circulă privind statutul ei conjugal.

untitled.png

Foto
Se pare că Rihanna va spune adio vieţii de burlăciţă
Foto: Splash News

Cântăreaţa nu a fost însoţită, în plimbarea ei, de către presupusul logodnic, ci de un bodyguard. De altfel, Rihanna şi Jameel sunt văzuţi destul de rar împreună, în public, ei preferând să îţi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. Ultima dată când cuplul a ieşit ăn văzul publicului a fost în noaptea de Halloween, când Rihanna a îmbrăcat un costum inspirat de unul dintre personajele Star Wars, iar Hassan a ales să imite aspectu unui pinguin pufos.

Cine este iubitul Rihannei?

Hassan este preşedintele afacerii de familie, Abdul Latif Jameel, una dintre cele mai mari companii din lume.

ddbdvunxoaep17d.jpg

Foto
Hassan este preşedintele uneia dintre cele mai mari firme din lume
Foto: Twitter

Rihanna nu este prima celebritate cu care se întâlneşte. În trecut a avut o relaţie cu celebrul fotomodel Naomi Campbell.

 

Fie are fler în afaceri, fie e înconjurată de profesioniști care știu să-i aducă pe tavă cele mai bănoase contracte. Artista originară din Barbados a fost descoperită la 16 ani, când Jay-Z, care conducea o casă de discuri, i-a auzit vocea. De atunci, cântăreața a scos hit după hit și s-a umplut de bani.

hepta_3433467.jpg

rihanna instagram sani poza
Colecția Puma Fenty se bucură de succes uriaș
foto: Hepta

 

Potrivit Celebrity Net Worth, averea Rihannei a ajuns la 245 de milioane de dolari. Cântăreața face din muzică și afaceri în jur de 70 de milioane pe an. Colaborarea cu Puma a fost un succes, iar cei de la WWD scriau în octombrie 2017 că Fenty, colecția concepută de Riri, i-ar fi adus 72 de milioane de dolari doar într-o singură lună.

Iar Rihanna nu se oprește aici. Tot cei de la WWD scriu că artista ar fi semnat în secret cu TechStyle Fashion Group pentru o colecție de lenjerie intimă.

 

 

 

 

 

 

Vedeta se bucură de un succes colosal în afaceri, după ce a semnat un contract de colaborare cu Puma. Ea şi-a lansat prima dată o colecţie de adidaşi, apoi anul trecut s-a lansat şi în domeniul produselor cosmetice, cu gama Fenty Beauty.

rihanna-sexy-instagram.jpg

rihanna sexy instagram lenjerie intima colectie
Rihanna îşi promovează colecţia de lenjerie intimă
foto: Instagram

 

Anul acesta a rupt gura târgului cu o colecţie de lenjerie intimă, super sexy. În postarea de pe Instagram, Riri poartă un sutien roşu din colecţia Savage x Fenty, care costă 34 de lire sterline.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...