Rita Ora, în vârstă de 29 de ani, este cu siguranţă una dintre cele mai sexy prezenţe din industra muzicală. Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap și o ține departe de scenă și de fanii săi, dar acest lucru nu înseamnă că vedete se plictisește vreo clipă! Aflată în izolare în casa sa, artista se menține în formă făcând sport și nu a uitat nici de admiratori. Recent ea a încărcat pe pagina de Instagram o serie de fotografii care au ridicat pulsul internauților și i-au adus o mulțime de complimente.


Rita Ora are un fizic tonifiat cu care se mândrește ori de câte are ocazia. Pandemia de coronavirus o ține departe de scenă și nu are posibilitatea de a cânta purtând dintre cele mai provocatoare ținute, însă inventivitatea nu este un cuvânt străin pentru carismatica artistă. Aflată în izolare în locuința sa, Rita se menține în cea mai bună formă făcând sport și păstrează legătura cu admiratorii săi prin intermediul paginii personale de Instagram. 

rita-ora.jpg

rita ora
Rita Ora s-a fotorafiat în ipostaze interzise minorilor
Foto: Instagram Rita Ora

După o sesiune intensă de exerciții fizice ea a simțit nevoia să demonstreze tuturor că sportul, care nu lipsește din rutina sa, este cel care contribuie la conturarea formelor apetisante.

rita-in-costum-negru.jpg

rita ora
Așa s-a îmbrăcat Rita pentru show-ul de la Coachella, în urmă cu doi ani
Foto Instagram Rita Ora

Îmbrăcată în echipamentul corespunzător, vedeta s-a fotografiat în ipostaze care nu ar putea fi descrise prin cuvântul "cuminte", iar laudele nu au întârziat să apară. Mii de internauţi au apreciat fotografiile cântăreţei şi au felcitat-o pentru efortul depus. 

rtia-ora-cu-limba-scoasa.jpg

rita ora cu limba scoasa
Foto: Instagram Rita Ora

Rita Ora (29 de ani) emană sex-appeal prin toţi porii! Măsoară puţin peste 1,65 m, însă Mama Natură a înzestrat-o cu un corp pe care nu ai cum să-l uiţi. Talentata cântăreaţă este conştientă de calităţile ei fizice aşa că nu ratează nicio ocazie să şi le etaleze. Pe covorul roşu, în concerte, videoclipuri sau la petreceri, Rita adoră să fie sexy şi îşi înnebuneşte fanii cu ţinutele deocheate. Cei 16 milioane de urmăritori de pe Instagram nu se plictisesc vreo clipă, căci artista se asigură că le furnizează întotdeauna conținut nu de puține ori, provocator. 

rita-ora-in-rochie.jpg

rita ora in rochie
Foto Instagram Rita Ora
 
 
Loading...
Citeste tot despre: