În momentul de apogeu al carierei sale pe care l-a atins alături de celebra trupă „Take That”, Robbie Williams (42 de ani) era considerat cel mai arătos dintre membrii formației muzicale. Zece ani mai târziu, cu toții am văzut un Robbie cu multe kilograme în plus, un fumător înrăit și cu un stil de viață total nesănătos care și-au pus amprenta asupra artistului.


Acum, Robbie pare mai tânăr și mai sănătos ca niciodată. Mul timp, cu toții am crezut că totul se datorează farmecului său natural, dar artistul a mărturisit că a avut nevoie de puțin ajutor din partea metodelor cosmetice de înfrumusețare.

Cântărețul a recunoscut că a făcut mai multe operații estetice, printre care umplere cu Botox în anumite zone ale feței și chiar reducere a pomeților în efortul disperat de a învinge semnele îmbătrânirii, informează Daily Mail.

De regulă, femeile celebre sunt cele care recurg cel mai des la operații estetice și tot ele sunt și cele care au curajul de a recunoaște că au făcut asta, astfel că rareori poți întâlni bărbați celebri care fac mărutisiri despre secretul dispariției semnelor îmbătrânirii.

robbie.jpg

robbie williams
Robbie și-a implantat Botox la nivelul feței pentru a elimina semnele îmbătrânirii
Foto: Getty

Doctorul Ross Perry, dermatolog care a tratat numeroase celebrități, a declarat încadrul unei emisiuni Tv că tot mai mulți bărbați apelează la aceste metode pentru a părea mai tineri. „Este destul de evident că Robbie și-a implantat Botox pentru ușurarea frunții și eliminarea încrețiturilor pielii, precum și schimbări la nivelul conturului ochilor. ”

Robbie Williams a cheltuit o avere pentru a-și recăpăta aspectul fizic din tinerețe, iar investiția nu se oprește aici. Doctorul dermatolog a mai adăugat că toate persoanele care fac astfel de operații estetice sunt sfătuite să repete intervenția prin injectare o dată la trei sau patru luni, relatează sursa citată.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...