Duminică, 7 inauarie, a ajut loc primul eveniment important din domeniul cinematografiei, decernarea Globurilor de Aur. În ciuda faptului că aproape toate actrițele au respectat codul vestimentar sugerat, dar nu impus, au existat și vedete care l-au ignorat din dorința de a fi originale. Acestea, din urmă, au eșuat lamentabil în alegerea unei ținute potrivite și au fost ținta comentariilor răutăcioase.


Covorul roșu așternut la Globurile de Aur a fost martorul unor ținute încântătoare, precum cele avute de Salma Hayek sau Catherine Zeta Jones, dar și a unor dezastre vestimentare în toată regula. Cele mai neinspirate alegeri au aparținut actrițelor Blanca Blanco, Sarah Jessica Parker, Caitriona Balfe și Kistin Cavallari, potrivit thesun.co.uk.

Blanca Blanco a ales o rochie roșu-aprie, decupată în zona sânilor și cu vedere completă căte unul dintre picioare. Criticii au considerat ținuta ca fiind una total neinspirată și nepotrivită cu dress code-ul sugerat. Din nefericire, Blanca a avut o apariție vulgară, marcată de lipsa unui simț estetic. Nici sandalele pe care le-a încălțat nu au fost mai interesante, actrița părând aproape desculță.

foto
Blanca Blanco a ales o rochie vulgară, roșie
Foto:Getty

Cea mai mare greșeală a fost făcută de una dintre vedetele considerate ca fiind o emblema a modei și o fashionistă înrăită. Este vorba despre Sarah Jessica Parker care a purtat o rochie neagră, înfoiată și o pereche de pantofi care îi accentua, într-un mod nefericit, venele de pe picioare.

Foto
Sarah Jessica Parkera a făcut o aegere neinspirată
Foto:Getty

Caitriona Balfe a respectat codul vestimentar, dar a optat pentru un croi care îi tăia din înălțime și îi ascundea în anonimat picioarele. 

Kristin Cavallari a primit cele mai multe critici, iar ținuta ei a fost comparată cu hainele purtate de un personaj dintr-un film de groază.

foto
Kristin Cavallari a fost comparată cu Slenderman
Foto:Twitter

Rochia, în totalitate neagră, a avut niște mâneci lungi până la podea și i-a cret o statură filiformă actriței, estompând atributele sale fizice. Kristin Cavallari a fost considerată versiunea feminină al al personajului Slenderman de către cei mai aspri dintre critici.

 

loading...
Loading...