“Binecuvântat şi mândru că am adus pe lume o altă fată puternică!”. Aşa şi-a început Dwayne Johnson, supranumit “The Rock”, mesajul pe Instagram. Durul de la Hollywood a devenit tătic pentru a treia oară, iar imaginea postată cu micuţa Tiana Gia le-a topit inimile internauţilor.


Este unul dintre cei mai îndrăgiţi şi bine plătiţi actori din Cetatea Filmului. Şi nu doar pe plan profesional îi merge bine fostului luptător profesionist. The Rock a devenit tătic pentru a treia oară şi a împărtăşit vestea cu fanii lui de pe Instagram.

Dwayne Johnson a dezvăluit că a suferit de depresie: «Plângeam tot timpul»

dwayne-johnson-fast-furious-5.jpg

dwayne johnson actori depresie
Dwayne Johnson a dezvăluit recent că a suferit de depresie
Foto: Guliver/ Getty Images

Actorul a povestit într-un interviu pentru The Express că a trecut printr-o perioadă sumbră şi s-a luptat mult timp cu o depresie cumplită.

Programul spartan al lui Dwayne Johnson: "Sacrific orele de somn pentru a sta singur"

dwayane-johnosn-afp.jpg

Foto
Dwayne a declarat că doarme între trei şi cinci ore pe noapte
Foto: AFP

Fost actor de wrestling şi actor la Hollywood, The Rock a declarat publicaţiei The Variety că doarme între trei şi cinci ore pe noapte. "Singurul lucru de care ţin cont este să mă trezesc înainte ca soarele să răsară astfel încât să am două ore disponibile doar pentru mine, înainte ca oricine altcineva din casă să fie treaz. Adesea sacrific cele două ore de somn pentru a putea sta în linişte, singur, pentru a medita şi a-mi face antrenamentul.Am nevoie de un timp al meu, psihologic care reprezintă o ancoră a mea. Fără această ancoră nu aş putea să mă urc în maşină şi să conduc către locul de muncă, unde lucrez 10,12,14 ore", au fost cuvintele sale. Dwayne are un program foarte ocupat şi îşi împarte timpul între platoul de filmare, liceele în care vorbeşte despre importanţa sportului în viaţa unui copil/adolescent şi petrecerea a cât mai multe clipe memorabile alături de fetiţa sa în vârstă de aproximativ doi ani.

dwayne-johnson-girlfriend-baby.jpg

foto
Dwayne şi Laura formează un cuplu de 10 ani
Foto: Getty

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care generează cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Furios şi iute". Dwayne este tatăl a două fete, provenite din mariaje diferite. Simone este fiica cea mare, de 15 ani rezultată în urma mariajului cu Dany Garcia. Dwayne şi Dany şi-au spus adio în anul 2007. Actorul şi-a revenit repede din punct de vedere sentimental, căci în acelaşi an a declarat că formează un cuplu oficial cu actuala sa parteneră, Lauren Hashian (33 ani).

 

Dwayne Johnson avea 15 ani când şi-a văzut mama intrând pe autostradă, în Nashville, la scurt timp după ce au fost evacuaţi din apartamentul lor. El a spus că a reuşit să îşi scoată mama de pe autostradă, dar după acest moment a suferit timp de mai mulţi ani de depresie, situaţia sa fiind îngreunată şi de rănile pe care le-a suferit. Dwayne și-a dorit să se facă fotbalist, însă visul lui a fost spulberat după acest accident.

„Am ajuns la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam tot timpul”, a spus actorul, potrivit Variety.

„Depresia nu discriminează niciodată. Mi-a luat mult timp să înţeleg acest lucru. Cheia este să nu îţi fie teamă să vorbeşti despre asta. Mai ales noi, bărbaţii, avem tendinţa de a păstra această poblemă pentru noi. Nu sunteţi singuri”, a scris actorul, luni pe Twitter.

Johnson a mărturisit că mama lui nu are amintiri legate de tentativa sa de sinucidere, adăugând că „probabil e mai bine aşa“.
„Ne-am vindecat amândoi, dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenţie altor oameni care suferă”, a mai spus actorul.

Este unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care generează cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Furios şi iute". Dwayne este tatăl a două fete, provenite din mariaje diferite.

 

Actorul de 45 de ani are peste 100 de milioane de urmăritori pe contul de socializare, iar fotografia postată cu bebeluşul a adunat peste 8 milioane de aprecieri în mai puţin de 24 de ore. Johnson o ţine pe micuţă la piept, iar poza pare făcută la scurt timp după naştere.

da.jpg

dwayne johnson actor copil
Dwayne a postat o fotografie cu micuţa Tiana pe Instagram
foto: Instagram

 

Johnson mai are o fetiţă, în vârstă de doi ani, Jasmine Lia, cu actuala sa iubită, Lauren Hashian şi una de 16 ani cu fosta soţie, Dany Garcia.

 

 

Loading...