Rod Stewart a început anul cu stângul! Rockerul de 74 de ani şi fiul lui, Sean (39 de ani), l-au lovit şi înjurat pe bodyguardul Jessie Dixon, de 33 de ani, la The Breakers Resort, din Palm Beach, Florida, în timpul petrecerii de Revelion. Poliţia a descoperit că cei doi britanici au pornit scandalul.


Chiar dacă Sean Stewart a declarat la poliţie că ”bodyguardul l-a provocat pe tatăl lui” şi de aici a pornit scandalul, poliţiştii din Florida au descoperit pe camere de supraveghere din hotel că Rod şi Sean Stewart ”îl agresează verbal şi fizic pe Dixon”.

Conform martorilor oculari, totul a început după ce Dixon vine să le atragă atenţia celor doi să nu mai ţipe şi să îi respecte pe ceilalţi invitaţi din hotel.

Sean îl împinge, Dixon îi dă peste mână încercând să se protejeze, moment în care Rod Stewart îl loveşte pe bodyguard în piept. Poliţia vine să aplaneze conflictul şi cei trei petrec primele ore din 2020 la secţia de poliţie.

r212-foto4-90-90-profimedia-0491051212.jpg

Jessie Dixon, 33 de ani, a depus plângere împotriva celor doi
Foto: Profimedia

Rod şi Sean Stewart au fost puşi sub acuzare şi vor apărea în faţa judecătorului în februarie 2020, fiind amendaţi cu 1.000 de dolari fiecare pentru tulburarea liniştii publice. Rod Stewart are o avere estimată la 240 de milioane de dolari.

Acesta nu e primul incident care îl are în prim-plan pe Sean. Tânărul a petrecut 90 de zile la închisoare după ce s-a bătut în septembrie 2002, într-un restaurant din Malibu.

A ajuns la dezalcoolizare, dar în 2010 a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. În februarie 2015, Sean a fost arestat pe aeroportul din Miami pentru că a sărit pe banda de bagaje pentru a-şi lua mai repede valiza şi apoi a agresat un agent de pază. Rod Stewart a fost căsătorit cu Alana Stewart între 1979 şi 1984, cu Rachel Hunter, între 1990 şi 2006, şi din 2007 este însurat cu Penny Lancaster.

Rockerul are o familie numeroasă: Sarah Streeter, 57 de ani (n.r. din relaţia cu Susannah Boffey), Kimberly (40 de ani) şi Sean (39 de ani), din căsnicia cu Alana, Ruby (27 de ani), din relaţia cu Kelly Emberg, Renee (27 de ani) şi Liam (25 de ani), din căsnicia cu Rachel Hunter şi pe Alastair (14 ani) şi Aiden Patrick (8 ani), din căsnicia cu Penny Lancaster.

 
 
Loading...