Au toate şansele să se recăsătorească! Romina Power şi Al Bano au în sfârşit cale liberă să redevină o familie după ce au început să cânte din nou împreună. Acum, nu le mai stă în cale nimeni.


Povestea de dragoste dintre cântăreţii Al Bano (74 de ani) şi Romina Power (66 de ani) emoţionează întreaga lume. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internaţională şi s-au iubit la nebunie. Numai că, după ce s-au căsătorit, în 1970, povestea lor de dragoste s-a sfârşit brusc după ce fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. În urma divorţului lor, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (16 ani) şi Albano (15 ani). A urmat o perioadă de ură între el şi Romina şi nimeni nu mai spera ca duetul de aur al muzicii italiene să mai apară vreodată pe scenă. Numai că minunea s-a produs, în 2013, în Moscova, la insistenţele unui producător rus.

Reîntâlnirea le-a dat frisoane atât lor, cât şi tuturor admiratorilor. Au urmat noi concerte în care Al Bano şi Romina au cântat din nou împreună, dar Loredana era mereu o piedică în realizarea unei împăcări depline între ei. Instalată în casa lui din Cellino San Marco, aceasta a jucat rolul de noua soţie a starului până recent. Loredana l-a părăsit însă pe Al Bano, când nimeni nu se mai aştepta. S-a supărat pentru că Romina a pus o poză pe reţelele de socializare în care apărea împreună cu fostul soţ la târgul de Crăciun de la Hamburg, în data de 12 decembrie, şi a plecat din vila acestuia.

Acum, de când Al Bano e din nou singur, Romina are cale liberă să revină cu adevărat în viaţa sa. Fanii lor speră cu nerăbdare să redevină un cuplu cu adevărat, nu numai pe scenă.

24-star-foto2-135-100-spl572304_001.jpg

1985. Pe când erau în plină glorie
Foto: Guliver / Splashnews

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El a început să-i trimită sute de trandafiri roşii şi a compus cântece special pentru ea. După ce s-au căsătorit, ei au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani). Până la disparţia Yileniei, viaţa lor a fost de vis. Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”, “Sharazan”. Vestea divorţului lor, care s-a finalizat în 1999, a provocat un şoc în întreaga lume. Acum, după ce au început să cânte din nou împreună, publicul îi vrea din nou soţ şi soţie, ca atunci când erau în mare vogă.

 

Misterul dispariţiei fiicei lor

24-star-foto3-85-110-ylenia-carrisi.jpg

Foto: Guliver / Splashnews

Fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power, Yilenia, a dispărut după ce, la 1 ianuarie 1994, la New Orleans, a vorbit ultima oară cu părinţii săi. Ea a fost declarată moartă abia în ianuarie 2013, la cererea tatălui. Însă Romina nu şi-a pierdut niciodată speranţa că o va găsi cândva în viaţă. Al Bano a învinovăţit-o mereu că Yilenia ar fi dispărut din vina ei. Asta fiindcă ar fi învăţat-o să se drogheze. Un bărbat a susţinut că ar fi fost martor când Yilenia s-ar fi aruncat de pe un pod în râul Mississippi, în timp ce era sub influenţa stupefiantelor. Un alt bărbat a susţinut că fata lui Al Bano ar fi fost ucisă de un bărbat pe nume Keith Hunter Jesperson, un criminal în serie cunoscut şi sub numele “Happy Face Killer”. În 2012 a apărut un zvon că Yilenia s-ar ascunde într-o mânăstire în SUA şi nu vrea să se întoarcă la părinţi. Însă dispariţia ei rămâne în continuare un mister.

 

Loading...