Al Bano, pe numele adevărat Albano Carrisi, şi Romina Power Romina Power şi Al Bano sunt tot mai apropiaţi pe scenă şi în viaţă. Au devenit deja nedespărţiţi, ca în vremurile bune.


Romina Power (67 de ani) şi Al Bano (75 de ani) sunt tot mai apropiaţi pe scenă şi în viaţă. Au devenit nedespărţiţi, precum erau când alcătuiau unul dintre duetele de cel mai mare succes din muzica internaţională. Sunt deja din nou un cuplu şi promit că aşa vor fi mereu. Recent ei au susţinut un show împreună la postul italian de televiziune Canale 5. S-au ţinut de mână, au dansat. “Divorţul a expirat”, a spus Romina. Apoi a început să-l împungă pe partenerul său: "Al Bano e un pic şubred, nu vedeţi cum se îmbracă?” “Ăsta e defectul Rominei. Îi place să glumească aşa”, a replicat celebrul cântăreţ italian. Romina Power şi Al Bano sunt tot mai apropiaţi pe scenă şi în viaţă, nu mai este nici o îndoială. Au început să cânte din nou împreună, dar nimeni nu credea că între ei mai este dragoste. Iată că Romina Power a recunoscut: „Al Bano? Mă iubeşte încă. Şi eu încă îl iubesc pe el”!

Romina Power şi Al Bano sunt din nou împreună pe scenă şi în viaţă

Toată lumea credea că povestea de dragoste dintre cântăreţii Al Bano şi Romina Power s-a sfârşit. S-a zvonit chiar, anul trecut, că el s-ar fi însurat cu prezentatoarea italiană de televiziune Loredana Lecciso (46 de ani). Iar Romina l-a prezentat lumii pe americanul Brian Sweeney, drept partenerul său, în 2016. Iată însă că ea a făcut recent o dezvăluire-bombă, care schimbă complet tot ce se ştia. Romina a spus că dragosetea lor va dăinui pentru totdeauna. Se iubesc ca la început, chiar dacă au trecut printr-un divorţ şi o perioadă dură în care, ani în şir, nu şi-au mai vorbit. Au cântat pentru prima oară din nou împreună la Moscova, în octombrie 2013. Apoi au mai urcat amândoi pe scenă şi cu alte ocazii, între care şi la Bucureşti, în 2014. În 2016, au fost văzuţi ca moderatori ai emisiunii “Così lontani così vicini” la canalul de televiziune Rai 1.

Romina Power şi Al Bano, din nu parteneri de scenă şi în viaţă ce au divorţat în 1999

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El a început să-i trimită sute de trandafiri roşii şi a compus cântece special pentru ea. Succesele au început să curgă, datorită hiturilor: “Ci sarà”, “Sharazan”, “Felicità”. S-au căsătorit în 1970 şi au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (43 de ani), Cristel (31 de ani) şi Romina Jolanda (29 de ani). Celebrul cuplu s-a destrămat în urma divorţului din 1999, cauzat de dispariţia fiicei lor, Yilenia, în 1994, în SUA. Al Bano a acuzat-o mereu pe Romina că şi-a iniţiat fiica dispărută în consumul de droguri.

Loading...