De când a început filmările pentru cel mai nou proiect cinematografic al lui, filmul „La La Land”, Ryan Gosling (34 de ani) parcă a uitat complet de frumoasa Eva Mendes (41 de ani), care îl așteaptă în fiecare zi acasă împreună cu fiica lor, Esmeralda, care urmează să împlinească un an în luna septembrie.


Celebrul actor a stârnit atenția presei atunci când a început să lucreze cu o frumoasă actriță, cu 15 ani mai tânără decât cea cu care Ryan are un copil, potrivit mstarz.com. În tot acest timp, iubita lui are grijă de fetița lor, acasă.

O înșală cu Emma Stone?

ryan_gosling_emma_stone.jpg

ryan gosling emma stone
Ryan Gosling (34 de ani) filmează din nou împreună cu Emma Stone (26 de ani) pentru filmul „La La Land”
foto: Getty

 

Zvonurile au început să apară atunci când Ryan a fost mai mult decât extaziat la aflarea veștii că va lucra din nou cu Emma Stone. El și faimoasa actriță au mai jucat împreună în filmul „Crazy Stupid Love”, în anul 2011, când s-au îndrăgostit în fața camerelor de filmare pentru rolurile jucate. De această dată, cei doi voi împărtăși momente romantice în filmul „La La Land”, unde Ryan va fi un pianist de muzică jazz,iar Emma va fi o actriță amatoare.

Gurile rele spun că Ryan și Emma ar fi puțin cam prea apropiați pe platourile de filmare, unde joacă rolurile a doi tineri care se îndrăgostesc, treptat, unul de altul.

Deși fanii celor doi artiști sunt mai mult decât entuziasmați să îi vadă din nou împreună, același lucru nu poate fi spus și despre Eva Mendes, care nu a uitat de declarația iubitului ei făcută la adresa Emmei în anul 2011: „Arată-mi un bărbat care nu ar da totul pentru Emma Stone, și îți voi arăta un mincinos”, spunea Ryan.

Imagini de pe platoul de filmare „La La Land”

Loading...