Celebrul actor Ryan Reynolds (40 de ani) a scris un mesaj prin care-și exprimă durerea pierderii unui membru al echipei de filmare după ce o femeie cascador și-a pierdut viața chiar pe platourile unde se turna pelicula „Deadpool 2”.


Femeia tocmai repeta o cascadorie, dar motocileta pe care o conducea s-a lovit de o bordură, iar motociclista a fost propulsată în aer și apoi direct prin vitrina de la parterul unei clădiri, precizează Daily Star. Martorii spun că tânăra, a cărei identitate n-a fost încă dezvăluită, a repetat acea cascadorie de mai multe ori, dar de această dată, „un incident neplanificat” i-a cauzat moartea.

deadpool.jpg

deadpool
Femeia cascador a murit în timpul filmărilor la "Deadpool 2"
Foto: Twitter

Actorul Ryan Reynolds, care interpretează rolul principal, al personajului Deadpool, a publicat pe contul său de Twitter un mesaj de consolare a rudelor și apropiaților femeii care a murit în timpul filmării:

„Astăzi, am pierdut în mod tragic un membru al echipei noastre în timp ce filmam «Deadpool». Avem inimile frânte, suntem șocați devastați...recunosc că nimic nu va putea alina suferința și ineplicabila durere pe care familia și cei apropiați o resimt în acest moment. Gândurile mele se îndreapăt către ei și toți cei pe care i-a atins de-a lungul vieții.”

 
 
Loading...