Ion Dichiseanu a iubit-o cu patimă, în 1965, pe celebra solistă Sara Montiel, ba chiar i-a dedicat o carte, a cărei lansare are loc chiar astăzi. Dar, şi alte poveşti de dragoste, dintre vedetele mioritice şi cele internaţionale, pot face lesne subiectul unor volume siropoase. Click! vă dezvăluie dedesubturile unor relaţii celebre, pentru care protagoniştii au avut nevoie de paşaport, ca să se întâlnească în dormitor, la mijlocul drumului.


Campioana aventurilor fără graniţe este, de departe, fotomodelul Mădălina Ghenea, care i-a zăpăcit cu nurii ei pe mai toţi burlacii de la Hollywood. Sunt şi alte vedete care au făcut o pasiune nebună pentru cineva de la celălalt capăt al lumii: Ilie Năstase, Iulia Vântur, Catrinel Menghia, Mihaela Rădulescu, Nadia Comăneci, Remus Truică şi fosta jucătoare de tenis Mariana Simionescu.

Mădălina Ghenea i-a vânat pe toţi burlacii de la Hollywood

Numele Mădălinei Ghenea (27 de ani), născută în Slatina, a ajuns în presa  americană, în 2011, când a fost surprinsă de paparazzi alături de Leonardo DiCaprio (41 de ani), în curtea vilei lui de lux. După scurta escapadă amoroasă cu actorul din ”Titanic”, un alt bărbat celebru a ajuns în patul româncuţei noastre: Gerard Butler (46 de ani), pe care Mădălina l-a adus şi în România, ca pe un ”mare trofeu”. Iar la finele lui 2013, locul rămas liber în aşternuturile ei a fost ocupat de Michael Fassbender (39 de ani), durul din filmul “12 ani de sclavie”. În februarie 2016, Mădălinei i s-au aprins călcâile după designerul german Philipp Plein (38 de ani).  De dragul lui, ea şi-a tatuat numele acestuia, pe gât.

Mihaela Rădulescu, de doi ani în patul lui Felix Baumgartner


Mihaela Rădulescu (46 de ani) l-a luat în vizor, în 2014, pe Felix Baumgartner (46 de ani), parașutistul austriac care și-a găsit loc în Cartea Recordurilor după istorica săritură din stratosferă, de la 39.000 de metri. Ca să-i atragă atenția, ea a avut o idee genială. L-a invitat la PRO TV, într-un interviu despre marea lui performanță. Mihaela și-a  pus tot șarmul în joc și de atunci sunt nedespărțiți. Ca să-l ațâțe, ea îi gătește omletă doar în bikini și, la nevoie, se transformă în măsuța pe care el își mănâncă sendvișul.  Pozele cu ambele ipostaze au fost postate de ea pe Facebook.

Remus Truică a fost «topit» după franţuzoaica Patricia Kaas


Afaceristul Remus Truică (45 de ani) făcuse o pasiune nebună, în 2010, pentru vestita solistă Patricia Kaas (49 de ani) și, tenace de fel, nu s-a lăsat până n-a ajuns la inima ei. A invitat-o chiar și în România, la petrecerea de ziua lui de naștere, organizată la un restaurant din Snagov. El își arunca bezele cu marea artistă chiar sub ochii Irinei, soția cu care are două fetițe, și care avea să afle de marea trădare din cartea solistei, ”Umbra din vocea mea”. Patricia  a suferit enorm când Remus nu i-a mai dat niciun semn de viață, astfel că s-a răzbunat crunt, când a publicat detalii picante în volumul său autobiografic.

Indianul Salman Khan, veşnicul «bun prieten» al  Iuliei Vântur


Iulia Vântur (35 de ani) şi  actorul de la Bollywood, Salman Khan, s-au cunoscut în 2011. Au trecut aproape cinci ani de atunci și, deși ea își postează fotografii de la petrecerile lui de familie sau de la ferma lui, ei tot n-au vrut să-și asume povestea de dragoste. În urmă cu doi ani, când el a filmat în România, Salman s-a cam dat de gol că nutrește sentimente adânci pentru Iulia, căci i-a făcut acesteia o vizită la domiciliul din București, unde a zăbovit preț de două ore. Nu s-a ferit atunci de paparazzi, ba chiar a știut să-și atragă simpatia lor.

Nadia Comăneci e soţia americanului Bart Conner


Gimnasta noastră de nota 10, Nadia Comăneci (55 de ani), l-a cunoscut pe fostul gimnast american Bart Conner (58 de ani) în 1976, însă abia în 1989, când Nadia s-a stabilit în Montreal, cei doi au început povestea de dragoste. S-au căsătorit în România, în aprilie 1996, ceremonia a avut loc la Mânăstirea Caşin şi a fost transmisă în direct la tv. Peste 300 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, iar naşi au fost Adrian şi Dana Năstase. Ei au un băiat frumos foc, pe Dylan ( 9 ani), alături de care Nadia a filmat o reclamă la margarină. 

Mariana Simionescu a fost căsătorită patru ani cu tenismenul suedez Bjorn Börg


Mariana Simionescu (59 de ani) era, în anii ‘70, una una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România. În timpul unui turneu, ea avea să-l cunoască pe suedezul Björn Borg (59 de ani), și el jucător de tenis de top, dar pe plan internațional. În 1980, Mariana şi Borg s-au căsătorit în România, la Snagov, cu acordul direct al lui Nicolae Ceauşescu, fostul președinte al țării.  Doar patru ani a durat mariajul lor. Mariana a rămas prietenă, după divorț, cu fosta soacră, cu care stătea adesea de vorbă, la o cafeluță.

Alina Puşcău l-a refuzat de soţ pe actorul american Vin Diesel


Alina Pușcău (33 de ani), manechin Victoria’s Secret, a devenit cunoscută la nivel mondial în 2003, datorită relaţiei cu Vin Diesel (48 de ani). Relația a durat doi ani şi s-a terminat pentru că faimosul actor își dorea o familie, în timp ce românca a pus cariera mai presus de toate. După Vin Diesel, a fost cu Brett Ratner (47 de ani), producătorul serialului “Prison Break”, căruia românca i-a fost credincioasă cinci ani.

Nasty a lăsat-o gravidă pe «ciocolatia» solistă Diana Ross


Într-un interviu exclusiv pentru revista OK!, Ilie Năstase (69 de ani) a făcut o declaraţie bombă: s-a iubit cu celebra cântăreaţă Diana Ross (71 de ani). Şi nu doar că s-au iubit, dar a şi lăsat-o gravidă!  Cei doi s-au cunoscut în 1977, la New York: “Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat. Am fost împreună vreo jumătate de an. Şi cu mine a rămas însărcinată“, a recunoscut sportivul. A avut gânduri serioase cu ea, că altfel nu le-o prezenta părinților, dar, după ce atracția fizică a dispărut, fiecare și-a văzut de drumul lui.
Loading...