Cei mai sexy actori de la Hollywood au luat-o pe ulei! Brad Pitt, Johnny Depp, Ben Affleck şi Chris Rock şi-au distrus familiile din cauza crizei bărbatului de 40-50 de ani. Dependenţa de alcool şi de sex le-au ruinat averile şi frumuseţea. De asemenea, cariera lor are mult de suferit, din cauza scandalurilor provocate de divorţuri răsunătoare. Acuzaţi de violenţă şi de comportament urât în familie, ei au început să-şi piardă fanii.


Brad Pitt. Slab şi brăzdat de riduri, actorul Brad Pitt (53 de ani) a ajuns o umbră a falnicului bărbat de care erau îndrăgostite femeile de pe toată planeta. A recunoscut că Angelina Jolie (41 de ani) a dat divorţ de el, după 2 ani de căsnicie şi 12 ani de viaţă comună, în septembrie 2016, din cauză că nu era zi să nu consume alcool. Beat, el i-ar fi agresat pe unii dintre cei 6 copii ai lor, Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (10 ani), Knox şi Vivienne, de 8 ani. După divorţ, el ar putea să piardă jumătate din averea sa de 240 de milioane de dolari.

24-star-2.jpg

Johnny Depp, 53 de ani, divorţat din cauza alcoolului şi a drogurilor

Johnny Depp. Actorul Johnny Depp (53 de ani) ar putea să ajungă în sapă de lemn din cauza dependenţei de alcool. Cheltuieşte lunar 30.000 de dolari numai pe vin. Până la 2 milioane de dolari pe lună îi dă pe alte băuturi fine, droguri, mâncăruri scumpe, tratamente cosmetice. După ce tânăra sa soţie lesbiană, Amber Heard (31 de ani), a dat divorţ de el în mai 2016, după 15 luni de căsnicie, acuzându-l că a bătut-o măr, a luat-o razna. Gurile rele spun că excesul de alcool şi de droguri l-a îmbolnăvit. A slăbit enorm şi filmele sale nu se mai bucură de succes ca înainte. 

24-star-3.jpg

Ben Affleck, 44 de ani, divorţat din cauza alcoolului

Ben Affleck. Gras şi buhăit, Ben Affleck (44 de ani) nu mai seamănă cu frumosul actor simpatizat de femeile din întreaga lume. Recent, soţia sa, Jennifer Garner (44 de ani), a dat divorţ de el, la doi ani după ce a înşelat-o cu bona copiilor lor, Violet (11 ani), Seraphina (8 ani ) şi Sam (5 ani), Christine Ouzounian (30 de ani), în 2015. Garner i-a tot dat şanse de împăcare, însă până la urmă s-a decis să renunţe la el din cauza beţiei. Chiar dacă a fost la  dezalcoolizare, cum ea i-a cerut, se pare că Ben nu şi-a respectat promisiunea de a nu mai pune gura pe alcool. Acum, actorul riscă să piardă după partaj jumătate din averea lui de 105 de milioane de dolari.

24-star-4.jpg

Chris Rock, 52 de ani, divorţat din cauza dependenţei de sex

Chris Rock. Dependenţa de sex i-a distrus căsnicia actorului Chris Rock (52 de ani). El a recunoscut recent că a înşelat-o pe soţia sa, Malaak Compton-Rock (47 de ani), cu mai multe femei. Însă cel mai mult a enervat-o pe aceasta relaţia lui cu actriţa Kerry Washington (40 de ani). Dependenţa de sex a starului a dus la distrugerea căsniciei lui după 20 de ani de mariaj. Cel mai mult au de suferit cele două fiice ale sale, Zahra (12) şi Lola (14). ”Am fost un soţ rău de foarte multe ori! M-am purtat ca un rahat. E o tâmpenie să crezi că greşelile îţi sunt trecute cu vederea când ai bani. De fapt, e invers”, s-a plâns actorul, care a rămas cu o avere de 70 de milioane de dolari după divorţ.

 

 
 
Loading...