Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute, dar mai ales frumoase, actrițe de la Hollywood. La cei 50 de ani ai săi, actrița americană de origine mexicană este sursa de inspirație și modelul după care se ghidează milioane de femei. Salma a vorbit despre convingerile și temerile sale, despre căsnicia fericită pe care o are, dar și care e cel mai greu lucru de îndurat la bătrânețe.


Salma Hayek este printre singurele actrițe care nu a vrut să se afirme, doar prin prisma atuurilor fizice, asta deși arată impecabil și la cei 50 de ani. Aceasta mărturisește că nu a cedat niciodată presiunilor Hollywood-ului de a se menține în formă

Lăudată la fiecare apariţie pentru aspectul fizic impecabil, Salma Hayek a recunoscut că niciodată nu a fost disciplinată în privinţa sportului, iar faptul că a împlinit 50 de ani nu a făcut-o să schimbe acest lucru. Actrița mărturisește că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei, afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executive al brandului de lux Kering. Salma declară că nu ridurile sunt cele care îți dau mari bătăi de cap la bătrânețe, ci ochii.

„Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, a declarat Hayek. Artista a dezvăluit şi care este cel mai neplăcut aspect al procesului de îmbătrânire: „Cea mai rea pare sunt ochii mei. Nu ridurile, ochii. Sunt o persoană căreia îi place să vizualizeze, iar acum nici măcar nu mai pot citi fără ochelari. A fost foarte, foarte trist. Pentru mine e mai rău decât menopauza.“, mărturisește Salma într-un interviu acordat celor de la The EDIT.

4321a54400000578-0-image-a-73_1502366243939.jpg

Salma a acordat un interviu celor de la The EDIT
foto: The edit

Salma trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul, pe care îl descrie ca fiind bărbatul perfect, susținând că a fost binecuvântată cu un asemenea om în viața sa. Salma Hayek, care este căsătorită cu François-Henri Pinault din 2009, a povestit că soţul ei o complimentează des, însă o şi dezaprobă când vine vorba de apariţiile ei pe covorul roşu.
„Soţul meu îmi adoră părul meu natural, care este creţ. Îi spun tot timpul: «Nu mă pot duce la eveniment cu părul meu nebunesc», iar el îmi răspunde: «Dar te reprezintă – eşti electrică». Recent, am purtat o perucă roz pe covorul roşu. Naomi Campbell m-a inspirat. Soţul meu a urât acea apariţie, mi-a zis că sunt nebună“, a povestit actriţa. 

Salma Hayek Pinault este o actriţă, regizoare şi producătoare de film mexicană şi americană. Ea şi-a început cariera în Mexic, în telenovelaTeresa, jucând apoi în filmul El Callejón de los Milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel. În 1991 Hayek s-a mutat la Hollywood, consacrându-se prin rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) şi Wild Wild West (1999).

Ea este prima actriţă mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă şi a doua actriţă latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creaţie pentru care a fost nominalizată şi la Globul de Aur şi la Premiul BAFTA.


 
 
 
Loading...