Salma Hayek este revoltată pentru că lumea crede că s-a măritat cu francezul miliardar din interes. Ea spune că acesta este un om minunat.


Actrița Salma Hayek (54 de ani) este revoltată pentru că lumea crede că s-a măritat cu francezul miliardar, François-Henri Pinault (58 de ani), din interes. Diva susține că sunt de 12 ani căsătoriți și de 15 ani împreună, iubindu-se la fel ca în prima zi. Mexicanca a mărturisit că lumea a spus că l-a luat pentru bani încă de la început. Cu timpul s-a obișnuit cu aceste acuzații nedrepte și a ajuns să nu-i mai pese.

Salma Hayek a trecut printr-o experienţă traumatizantă la filmări: "M-a speriat. Am început să plâng

Salma Hayek arată impecabil la 54 de ani. Iată cum s-a pozat în costum de baie

 

S-a gândint de la început că se va întâmpla așa

 

Salma Hayek spune că este un fel de discriminare la adresa oamenilor bogați. Toată lumea crede că nimni nu îi vrea decât din interes. Actrița spune că s-a gândit de la început, după ce l-a cunoscut, că se va întâmpla așa. ”Era ultimul lucru pe care îl voiam. Nimeni nu se gândește cât de mult muncește, ce multe responsabilități are. Când vine acasă, e atât de fericit”, a povestit vedeta, care a ținut să sublinieze că nimeni nu își poate imagina cât de multă bucurie îi aduce François-Henri Pinault. Ei au împreună o fiică, Valentina Paloma, în vârstă de 12 ani. Salma Hayek este revoltată pentru că lumea crede că s-a măritat cu francezul miliardar din interes.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: