Renumitul producător Harvey Weinstein (65 de ani) a fost concediat duminică de consiliul de administrație al companiei Miramax la care era co-președinte, după ce a fost acuzat recent de mai multe actrițe de hărțuire sexuală. Ultimele vedete care îl acuză că le-a molestat sunt fotomodelul Cara Delevigne (25 de ani) şi actriţa franceză Lea Seydoux (32 de ani).


În fiecare zi, noi nume celebre îi aduc acuzaţii grave lui Harvey Weinstein. După ce ziarul “New York Times” a dezvăluit că, timp de 30 de ani, producătorul a molestat unele vedete, curg plângerile la adresa lui. Fotomodelul Cara Delevigne, care a devenit actriţă, este una dintre divele molestate de Weinstein. Ea l-a acuzat că ar fi încercat să o atragă într-o partidă de sex în trei.

Cara Delevigne
Cara Delevigne îl acuză pe producăt că a vrut să facă sex în trei cu ea
Foto: Guliver Getty
“Stăteam şi vorbeam şi deodată m-a răsturnat pe canapea”, a povestit Lea Seydoux, lăsând să se înţeleagă că producătorul a încercat să o violeze. „Toată lumea ştia cine era Harevy, dar nimeni nu a făcut nimic până acum”, a mai spus actriţa franceză. Paparazzi de la TMZ l-au surprins recent pe Weinstein înainte să se îmbarce într-un avion particular cu destinaţia Arizona, pentru tratament contra dependenţei de sex. Între vedetele care s-au plâns că le-ar fi hărţuit sexual s-au numărat şi Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein s-a dus să se trateze împotriva dependenţei de sex
Foto: Guliver Getty
loading...
Loading...