Scandal monstru! Producătorul american Harvey Weinstein (65 de ani) a fost dat afară din compania pe care a înfiinţat-o, a fost părăsit de soţie şi internat la azil să se trateze de dependenţă sexuală. Toate astea după ce actriţele au povestit în sfârşit ce le făcea.


Cetatea filmului se zgâlţâie din temelii! Trei actriţe internaţionale au dezvăluit acum o săptămână ziarului “The New Yorker” cum au fost violate de Harvey Weinstein. Actriţa italiană Asia Argento a povestit cum a fost forţată să întreţină acte sexuale sub ameninţarea că dacă se opune îi va fi distrusă cariera, Lucia Stoller a povestit cum în 2004 a fost imobilizată şi apoi abuzată şi Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow au relatat recent cum au fost pipăite pe sâni şi înghesuite prin colţuri de producătorul aflat în călduri, în anii ’90.

Producătorul Harvey Weinstein le cerea favoruri actriţelor celebre pentru a le distribui în roluri
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Mira Sorvino, care a câştigat un Oscar în 1996 datorită rolului „Puternica Afrodita”, produs în Studioul Weinstein Miramax, povesteşte cum a fost şantajată să aibă o relaţie cu producătorul, iar fotomodelul Ambra Brattilana, 23 de ani, a povestit cum a chemat poliţia după ce Weinstein a sechestrat-o într-o cameră de hotel, în 2015.

Părăsit de nevastă

În anii ’90, Brad Pitt şi-a riscat cariera spunându-i producătorului să îşi ia labele de pe iubita lui de atunci, Gwyneth Paltrow. Actriţa Rosanna Arquette a simţit pe pielea ei răzbunarea producătorului pentru că nu  a mai primit roluri după ce l-a refuzat.

Foto: Guliver/ Getty Images

 

Însă întreg scandalul a răbufnit după ce actriţele Ashley Judd şi Rose McGowan au relatat pe larg abuzurile sexuale şi hărţuirile la care erau supuse de producător. Fraţii Harvey şi Bob Weinstein au o avere estimată la un miliard de dolari. Harvey este căsătorit cu Georgina Chapman, 41 de ani, care i-a dăruit doi copii. Aceasta a dat divorţ la scurt timp de la declanşarea scandalului. Culmea, în apărarea lui Weinstein au sărit actori precum Ben Affleck şi Matt Damon, dar au fost rapid puşi la punct de Catherine Zeta-Jones, George Clooney şi Nicole Kidman. Extrem de influent şi puternic, Weinstein şi-a început cariera în anii ’70 când a înfiiinţat studiourile Miramax.

loading...
Loading...