Producătorul Harvey Weinstein, implicat într-un imens scandal sexual a avut o cădere nervoasă în curtea fiicei sale înainte de a porni spre clinica de reabilitare Meadows din Arizona. Fiica mogului a sunat disperată la serviciul de urgență 911 unde a solicitat ajutorul, anunțând că tatăl său este depresiv și ia în calcul sinuciderea. Cu toate acestea, la momentul sosirii polițiștilor acesta nu se mai afla acolo, fiica sa anunțând că tatăl său se simte mai bine.


Înainte de a pleca spre clinică, Harvey a declarat reporterilor prezenți în fața casei sale "Nu sunt ok, dar încerc să fiu, voi primi ajutor", motivând că toată lumea face greșeli și speră la o a doua șansă.
Mogulul se plânge că pe seama acuzațiilor numeroase privind harțuiri sexuale și viol a fost abandonat de prieteni și a rămas singur. Disperat de scandalul în care este implicat, Harvey Weinstein a cerut o a doua șansă celor de la Hollywood. "Ştiţi că v-am fost mereu loial, nu ca acei nesimţiţi care v-au tratat ca pe nişte oameni de nimic. Eu am fost băiatul cel bun", a declarat acesta într-o filmare făcută publică de TMZ.

 

Harvey Weinstein este acuzat de cel puțin 30 de actrițe de la Hollywwod de hărțuire sexuală și de alte trei de viol, în urma scandalului iscat acesta fiind concediat din compania la care era cofondator. Mai mult, acesta riscă să-i fie suspendată prezența la premiile Oscar, Academia americană de film anunțând miercuri că va realiza o întrunire de urgență sâmbătă pentru a discuta acuzațiile împotriva lui Weinstein. Academia britanică de film (BAFTA) a decis deja suspendarea acestuia. 

loading...
Loading...