Serena Wiiliams și logodnicul său, Alexis Ohanian, au ajuns ținta glumelor pe internet. Cei doi publicat o poză pe Instagram, în care voiau sa pară fericiți și împliniți în relația pe care o au, însă reacția internauților nu a fost cea preconizată de jucătoare de tenis.


Serena Williams și iubitul ei au ajuns ținta comentariilor răutăcioase pe internet. Imaginea pe seama căreia s-au amuzat fanii ei a fost publicată de tenismenă pe contul său de Instagram. Serena apare în brațele iubitului ei, într-o ipostază care pare a fi mai degrabă un fel de repetiție pentru noaptea nunții.

serena.jpg

serena
Serena Williams și iubitul ei au ajuns de râsul internauților
instagram

 

Logodnicul ei pare că se străduiește din greu să nu o scape din brațe pe celebra sportivă. Mulți fani au remarcat acest lucru și nu s-au sfiit să comenteze. ”Își dă interesul să nu te scape!”, ”Vai de mine! Ești cam grea pentru bietul băiat!” sau ”Nu ești cam grasă pentru puterile lui”, sunt doar câteva din comentariile răutăcioase ale fanilor.

Se pare că urmăritorii Serenei de pe Instagram au fost de părere că jucătoarea de tenis este cam ”grăsuță”și că nu ar trebui să-și supună logodnicul la un asemenea efort.

Serena Williams și Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii Reddit, s-au logodit în decembrie anul trecut. Inelul primit de tenismenă nu a costat mai puțin de 2 milioane de dolari, motiv pentru care această îl afișează cu mândrie, atât în fotografii, cât și în public.

 

Loading...