Între Kim Kardashian şi Kanye West nu mai e loc de împăcare! Și după ce Kanye West și-a schimbat numărul de telefon pentru a câta oară pentru a evita să mai discute cu fosta lui soție, Kim a luat copiii și a plecat într-o vacanță de Paște într-o locație exotică. Ea a umplut contul de Instagram cu fotografii sexy de la plajă. Iar mesajul pentru Kanye pare să fie ”uite ce ai pierdut”.


Kim Kardashian (40 de ani) și cei patru copii ai ei North, Psalm, Chicago și Saint au evadat în paradis încă de săptămâna trecută. Și pentru că o astfel de vacanță merită trăită la maximum, Kim a fost însoțită în concediul de vis de cele două surori ale ei Khloe și Kourtney. Practic, Kim Kardashian a aflat că a intrat în grupul select al miliardarilor Forbes în timp ce se bronza pe plajă împreună cu Psalm și se bălăcea în superba lagună albastră, ascunsă în inima unei insule sălbatice. Vedeta de televiziune se răsfață cu acest concediu terapeutic pentru a scăpa de stresul divorțului de Kanye West. În momentul de față, despărțirea dintre cei doi a devenit mai mul problema avocaților. Asta după ce Kanye și-a schimbat numărul de telefon și a refuzat să mai discute ca un adult cu Kim.

kim_kardashian_sexy.jpg

Kim Kardashian scapă de stresul divorțului cu o bălăceală în laguna albastră
Kim Kardashian scapă de stresul divorțului cu o bălăceală în laguna albastră
foto: Instagram

Citește și:

Kim Kardashian a intrat în topul miliardarilor Forbes. Ce afaceri profitabile deține

Kim Kardashian, susținută la divorț! De ce nu a mers căsnicia ei

Au semnat un contract prenupțial pentru a-și asigura averile

Averea comună de 2,3 miliarde $ nu este deloc afectată, având în vedere că în 2014 ei au semnat un contract prenupţial, iar custodia comună a celor patru copii nu este contestată de nici unul dintre ei. Atât Kim Kardashian (40 de ani), cât şi soţul ei, Kanye West (43 de ani), suferă de încăpăţânare! Conform documentelor de divorţ, ruptura dintre ei s-a produs în vara anului trecut, când nu au căzut de acord cu privire la concediul pe care urmau să îl facă în timpul verii. Nici unul nu vrea pensie alimentară de la celălalt şi amândoi vor rezolvarea cât mai rapidă a procedurilor de separare. Kanye are în conturi 1,3 miliarde $, iar Kim un miliard $. Ei vor avea custodia comună a lui North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) şi Psalm (un an) şi vor plăti în mod egal onorariile avocaţilor care îi vor reprezenta.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: