Shakira (43 de ani) pare că a descoperit fântâna tinereții! Artista poate concura fără probleme cu rivalele ei mai tinere cu 20 de ani. Cântăreața a filmat un videoclip în stil anii '80, îmbrăcată într-un outfit sumar, care i-a evidențiat corpul tonifiat.


N-ai zice că e mama a doi copii! Îmbrăcată în lenjerie cu bretele cu talie înaltă pentru un videoclip muzical inspirat din anii '80, artista ne-a arătat mișcările de dans care au consacrat-o. Popstarul s-a alăturat trupei Black Eyed Peas pentru scenele care însoțesc piesa Girl Like Me, inspirate din celebrele videoclipuri de fitness ale actriței Jane Fonda.

shakira2.jpg

Shakira
Shakira arată demențial la 43 de ani
Foto: captură video

Shakira reușește să se mențină în formă cu sport și o dietă sănătoasă, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Nu îi este deloc greu să facă mișcările dificile de dans, chiar și în timp ce cântă.

shakira-3.jpg

Artista a făcut furori în noul videoclip Black Eyed Peas
Foto: captură video

Melodia, în care se pot auzi și versuri în spaniolă, va apărea pe noul album al formației Black Eyed Peas, intitulat Translation. Este cel de-al optulea album de studio al trupei și unul dintre cele mai anticipate de până acum.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: