Necazurile se ţin lanţ de celebra vedetă! După problemele de sănătate şi acuzaţia de fraudă fiscală, Shakira s-a trezit cu casa spartă. Hoţii i-au furat, marţi noaptea, bijuterii şi ceasuri scumpe.


Nu mai scapă de ghinioane! Unul dintre copii i-a fost bolnav, ea a avut o hemoragie la corzile vocale, şi recent a trebuit să plătească 20 milioane € ca să scape de acuzaţia de evaziune fiscală. Iată însă că altă mare supărare a venit peste cântăreaţa Shakira (41 de ani).

În timp ce cânta la Köln, în cadrul noului ei turneu, vila pe care o are împreună cu Gerard Piqué (31 de ani), în Esplugues de Llobregat, Barcelona (Spania), a fost spartă.

Fotbalistul era şi el la concert. Părinţii lui Piqué dormeau la etaj în timp ce hoţii operau nestingheriţi.

s215-v-foto-2-2-col-hepta_3.jpg

Vila Shakirei a fost construită în 2013
Foto: Hepta

Profitând de furtuna de afară, jefuitorii au dat buzna în vilă pe fereastră. Vecinii nu au auzit nimic. Potrivit poliţiei, hoţii nu ar fi ştiut a cui este vila. Au ales să dea spargerea în casa vedetei, ­fiindcă au văzut-o impozantă.

Hoţii au furat ceasurile de lux ale fotbalistului şi bijuteriile cântăreţei. Deocamdată nu se ştie la ce valoare se ridică paguba. Dimineaţa, personalul de serviciu a constatat că a avut loc spargerea. Părinţii Shakirei locuiesc de asemenea în vila cu suprafaţa de 700 de metri pătraţi, însă în noaptea furtului se aflau împreună cu ea în Germania.

Cântăreaţa din Columbia are o relaţie cu spaniolul Piqué din 2011. Ei au împreună doi băieţei, Milan (5 ani) şi Sasha (3 ani). Shakira are o avere de 300 milioane de dolari.

Loading...