Binecunoscută datorită rolului pe care l-a avut în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty va suferi o intervenţie chirurgicală. A anunţat însăşi actriţa, însă nu a precizat cauza.


Shannen Doherty (47 de ani) a postat pe Internet o fotografie în care apare împreună cu doctorul ei, Mars P, înainte de a fi operată. Anunţul că vedeta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale a şocat pe toată lumea. Asta fiindcă ea spusese fanilor că, după ce a luptat cu cancerul la sân începând din 2015,că  boala ar fi în remisie.

shannen-doherty-annonce-une-nouvelle-operation-apres-remission-son-cancer_width1024.jpg

Shannen Doherty medic
Shannen Doherty împreună cu medicul ei
Foto: Instagram
Shannen nu a dat detalii despre operaţie, dar a promis că va dona mai des sânge: „Pe viitor, dacă mi se va permite să donez sânge, o voi face”, a spus actriţa. Interpreta lui Prue din „Charmed” a profitat de ocazie pentru a-i mulţumi medicului şi personalului spitalului unde a fost internată. „Sunt emoţionată de generozitatea oamenilor. Unii dintre ei vin la fiecare două săptămâni ca să doneze sânge. Le mulţumesc. Îi mulţumesc lui Mars pentru răbdarea lui  şi întregii clinici din Woodland Hills pentru eforturile lor”, a scris vedeta. În februarie 2015, Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de cancer la sân. Ea a arătat lumii lupta cu cumplita maladie, a povestit despre şedinţele de chimioterapie pe care le-a făcut. În august, anul trecut, Shannen spunea că a învins cancerul şi s-a întors la lucru, pentru a juca în noul serial „Heather”.
 
 
Loading...