Ca restul copiilor-vedetă din generaţia ei – precum Mickey Rooney şi Judy Garland – Shirley a îndurat nesfârşite comportamente neadecvate din partea celor care conduceau studourile cinematografice Fox sau MGM, unde a lucrat ea.


Temple şi-a început cariera hollywoodiană la numai 3 ani, când a început să primească un salariu de 25 de dolari pentru munca prestată în faţa camerei de filmat. Fiul legendarei actriţe, Charles Black, a vorbit celor de la National Enquirer şi Radar Online despre ani întregi de abuzuri pe care Shirley i-a îndurat din partea şefilor ei, dar şi a tatălui. În vechiul Hollywood, nimeni nu avea timp pentru ezitări şi greşeli. Filmele erau trase pe peliculă în numai câteva zile şi, drept urmare, nu existau duble nesfârşite pentru fiecare secvenţă. Şi, în asemenea condiţii, micuţa Shirley trebuia să facă totul bine din prima. Iar, dacă greşea, era trimisă în „cutia pedepsei”.

Citeşte aici la ce abuzuri a fost supusă actriţa în copilărie şi ce era „cutia pedepsei” care avea să-i dea coşmaruri chiar şi la maturitate.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: