Ţeapă! Regina poponeţului bombat, Kim Kardashian (35 de ani), a fost prinsă cu cioara vopsită pe o plajă din Mexic. Vedeta de televiziune şi-a angajat dublură pentru posterior, pentru că al ei... s-a stricat.


Când faci afaceri cu fundul trebuie să investeşti bani grei să nu-i fie ştirbită imaginea din cauza vergeturilor, a celulitei sau a grăsimii. După ce a născut de două ori, Mama Natură şi-a pus amprenta pe corpul ei şi gravitaţia i-a mutat părţile cărnoase mai aproape de sol. Aşa că bomba sexy Kim Kardashian, soţia rapperului Kanye West (39 de ani), a găsit soluţia perfectă.

Şi-a angajat o dublură de origine mexicană pe care a coafat-o exact ca ea, i-a dat aceiaşi ochelari de soare, acelaşi telefon mobil şi prosop şi a trimis-o să facă plajă alături de sora ei Kourtney. Kim spera ca în felul acesta să îi păcălească pe paparazzii care o vânau pe terasa hotelului de lux din Mexic, unde îşi face concediul.

Având în vedere că în urmă cu doi ani a plătit doi maseuri personali (n.r. pentru fiecare fesă) cu 5.000 de dolari pentru trei zile de filmări şi un specialist în fitness cu 12.000 de dolari pe lună pentru a-i menţine „cărnosul”, jurnaliştii britanici cred că dublura primeşte cel puţin 6.500-7.000 de dolari pentru a poza în locul ei.

Kim e măritată din 2014 cu Kanye West şi are doi copii: North West şi Saint West. Din 2007 şi până în prezent are o emisiune în care s-a afirmat datorită posteriorului.

 
 
Loading...