Celebrul rapper, Snoop Dogg (46 de ani), are vise mari și nu glumește. chiar își dorește să o scoată la întâlnire pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În plus, vrea să-i gătească personal specialitățile după care se dă în vânt regina...și nu, nu se gândește la vreun adaos de etnobotanice.


Cântărețul și-a mărturisit dorința în exclusivitate, jurnaliștilor de la Daily Star: „Va fi onoarea lui Snoop (vorbește la persoana a treia, n.r.) să vină să-i gătească Maiestății Sale și Familiei Regale. Știu cum să gătesc tartar de ton ca aperitiv. Specialitatea mea este o rețetă de pește pe care îmi place să o numesc Baked Doggfather of Sole. Și, desigur, negrese la sfârșit.”

Nu vă imaginați că Snoop Dogg nu știe amănunte despre preferințele culinare ale Reginei. El este la curent cu tot ce ține de plăcerile gustative ale Elisabetei: „Vorbim totuși despre Regină, singurul lucru care se potrivește în acele negrese este ciocolata. Nu vreau să fiu iar interzis în Regatul Unit!”

Snoop Dogg este un cântăreț destul de îndrăgit în întreaga lume, dar, metaforic vorbind, și-a cam turnat cenușă în cap în momentul în care și-a mărturisit „dragostea” pentru marijuana. Dependența sa de etnobotanice a devenit subiectul multor glume pe rețelele de socializare, iar de atunci, nu prea mai este luat în serios când face afirmații atât de ambițioase.

 
 
Loading...