Socrul lui Brad Pitt, Jon Voight, tatăl Angelinei, a vorbit de problemele de alcoolism ale fostului ginere și a spus: ”Mă rog pentru fostul ginere ca să scape de această dependență. Brad zice că a și scăpat, datorită lui Bradley Cooper.


 

Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, de 82 de ani, a vorbit zilele trecute despre divorțul tumultos prin care trec fiica sa și Brad Pitt, spunând: ”Mă rog pentru fostul ginere”. Voight a zis speră ca starul să scape de problemele cu alcoolul care i-au distrus căsnicia și viața. Tatăl Angelinei a spus că nu vrea să dea mai multe detalii despre procesul aflat pe rol și a subliniat că ”nepoții mei încearcă să reziste în fața tensiunii care există în familie din cauza războiului dintre părinți”. Angelina, 45 de ani, a cerut divorțul în septembrie 2016, după ce Brad l-a agresat pe Maddox, acum 19 ani.

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, elogiu la adresa lui Trump: «Cel mai bun preşedinte al secolului»

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie: «Este ceva special în legătură cu România»

Cel mai costisitor divorț de la Hollywood

Actorii Angelina Jolie (45 de ani) și Brad Pitt (57 de ani) se ”bat” în cel mai costisitor divorț de la Hollywood! Experții legali din Los Angeles spun că cei doi au cheltuit, fiecare, peste 1 milion de dolari, până acum în acest proces de divorț interminabil. Avocata Kelly Chang Rickert a spus exclusiv pentru ”Daily Mail”: ”Cred că ar putea deveni cel mai costisitor divorț din istoria Hollywood-ului”. Cuplul a angajat și un judecător privat care pretinde plata de 900-1.000 de dolari pe oră. Brad vrea custodia jumătate-jumătate a copiilor lor. Angelina vrea să aibă numai ea custodia copiilor. Și, cum cei mai mici, gemenii Knox și Vivienne, au 12 ani, divorțul ar putea să fie prelungit încă șase ani până ce și ei vor deveni majori. Socrul lui Brad Pitt, Jon Voight, a spus: ”Mă rog pentru fostul ginere”.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: