Problemele din căsnicie l-au dărâmat pe Robin Williams şi s-a refugiat în alcool şi droguri. Actorul n-a mai putut suporta certurile tot mai dese din cauza averii pe care a lăsat-o copiilor. Şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se duminică.


Certurile cu nevasta l-au băgat în mormânt. Robin Williams se plângea apropiaţilor că nu mai poate trăi alături de Susan Schneider (48 de ani), tot mai nemulţumită că averea lui se subţia pe zi ce trece, bani care se strecurau într-un fond pentru cei trei copii ai săi, Zach (31 de ani), Zelda (25 de ani) şi Cody (22 de ani). Un divorţ ar fi îmbogăţit-o, mai ales că meseria ei de grafic designer nu-i aducea câştiguri.

Se pare că relaţia celor doi mergea tot mai prost, iar aceştia îşi vorbeau mai mult prin asistenta actorului, Rebecca Erwin Spencer, de 57 de ani, cu care se vedea mai des decât cu soţia. Deşi păreau un cuplu sudat la Hollywood, Robin şi Susan dormeau separat, potrivit radaronline.com. Surse din apropierea starului spun că acesta îşi cumpărase imensa proprietate din California tocmai ca să evite întâlnirile cu soţia. În 2012, Robin Williams figura în topul Forbes cu o avere de 130 de milioane $, iar la momentul decesului mai rămăsese cu 50 de milioane de dolari. Era posibil să i se golească conturile aşa de repede? Într-un moment de disperare şi singurătate, comedianul a ales să-şi curme viaţa. S-a spânzurat duminică noaptea cu o curea de dulapul din cameră, după ce mai întâi a încercat să-şi taie venele. Nici măcar liniştea de mormânt n-a convins-o pe Susan să-şi descopere soţul mort, care zăcea fără suflare în celălalt capăt al casei.

Dormea 18 ore pe zi

Robin Williams dormea câte 18 ore pe zi, iar când se ridica din pat se plângea mereu că este obosit. Apropiaţii actorului spun că nu avea nici poftă de mâncare şi slăbise foarte mult. Starul mărturisea că atunci când lucra la un film, se simţea epuizat mental şi chiar vulnerabil. Doar întâlnirile Alcoolicilor Anonimi îi mai ridicau moralul lui Robin, făcând haz de necaz în timpul reuniunilor, potrivit spuselor lui Eddie Baca, directorul  unui astfel de grup.

robin-williams-si-angajata-a-centrului-de-dezintoxicare-.jpg

robin-williams-si-angajata-a-centrului-de-dezintoxicare
Robin, alături de o angajată a centrului de dezintoxicare
foto: reuters
 
 
Loading...