Leonard Nimoy, interpretul celebrului personaj Spock din seria “Star Trek”, a fost internat de urgenţă recent în UCLA Medical Center din Los Angeles. Starul prezenta dureri severe în piept.


Actorul Leonard Nimoy, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit anul trecut că suferă de o maladie obstructivă cronică. Starul atribuie starea sa gravă trecutului său de fumător. El a fost internat joia trecută de urgenţă în spital, fiindcă nu mai putea să respire. Ieri, prietenul său, William Shatner, căpitanul James T. Kirk din seria original  “Star Trek”, i.-a dorit însănătoşire grabnică prin intermediul unei reţele de socializare.

leonard nimoy

Leonard Nimoy, internat
Leonard Nimoy a jucat în seria originală "Star Trek"
Foto: AP

Regretă că a fumat

Pe contul lui de twitter, Leonard Nimoy atrage în mod regulat atenţia împotriva pericolelor tabagismului. “Nu fumaţi. Eu am fumat şi acum îmi pare atât de rău”, scrie starul. Actorul, care suferă de o boală cronică pulmonară, s-a lăsat de fumat în urmă cu 30 de ani, dar zice că a fost totuşi prea târziu. El a ajuns în scaunul cu rotile din cauza stării sale grave de sănătate. El a jucat ultima oară ceelbrul său rol în “Star Trek Into Darkness”, în 2013.

Loading...
Citeste tot despre: