Celebrul actor Sylvester Stallone (70 de ani) are de ce să fie mândru. Are acasă trei fete, una mai frumoasă ca alta, şi toate aspiră la o carieră de model.


Sophia (20 de ani), Sistine (19 ani) şi Scarlet (15 ani) sunt cele trei comori ale lui Stallone.

Ce frumoase sunt fiicele lui Silvester Stallone!

sophie_stallon_sistine.jpg

sophie sistine rose stallone silvester
Blondinele sunt absolut superbe
Foto: Splashnews

Surorile Stallone nu sunt străine luminii reflectoarelor și le place să ia parte la tot felul de evenimente mondene. Vineri, Sistine și Sophia au făcut furori la petrecerea D&G. Cu un bronz impecabil, tinerele au au încins atmosfera cu ținutele lor. Sistine a purtat o fustă mini și un tricou cu logo-ul Dolce Gabbana, iar Sophia a optat pentru o fustă lungă, cu imprimeu floral, asortată unui top minuscul. 

Cele două blonde nu sunt doar fetele lui tata. Ambele au cochetat cu modellingul și au devenit cunoscute în lumea modei. 

spl1467739_014.jpg

sophie sistine rose stallone silvester
Sophia și Sistine arată ca scoase din reviste
Foto: Splashnews

 

 

 

Sistine, fiica cea mijlocie, este cea mai activă pe conturile de socializare şi primeşte tot mai multe oferte pentru a poza în revistele de modă. Nu oricum, ci-n lenjerie intimă.

hepta_2116572.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sylvester Stallone şi Sistine
foto: Instagram

 

Tânăra de 19 ani a început, treptat, să posteze pe contul său de Instagram imagini din ce în ce mai provocatoare. Majoritatea sunt realizate pentru campanii la lenjerie intimă, iar Sistine ştie să-şi scoată în evidenţă atuurile fizice.

hepta_3078328.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are 19 ani şi adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

 

Sistine pozează în bikini minusculi şi sutien şi îşi etalează mândră abdomenul plat şi picioarele interminabile. Pe Instagram, fanii nu mai contenesc cu laudele.

Dacă o ţine tot aşa, la uşa frumoasei Sistine se va forma coadă curând. Să vedem însă, cine îşi face curaj să invite în oraş odrasla celebrului Stallone.

hepta_3016875.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are un corp de milioane
foto: Hepta

 

Sly este superprotector cu fetele sale. „Nu suport să văd cum vin băieţii şi le curtează. Nu vreau să sufere din dragoste. De aceea, am impus un cod al respectului în casă: prietenii lor le respectă şi atunci nu au de-a face cu mine. Dacă au greşit... Ghinionul lor! Vor simţi forţa lui Rocky pe propria lor piele", declara Stallone pentru revista americană "GQ" în urmă cu câţiva ani.

 
 
Loading...