Arnold Schwarzenegger (70 de ani) se recuperează la clinica privată Cedars-Sinai din Los Angeles, după ce medicii l-au operat pe cord deschis, vineri. După ce s-a trezit din anestezie, Terminator şi-a şocat prietenul, pe Stallone, anunţându-l că nu renunţă la trabucuri.


La 70 de ani e puternic ca un bivol! Fostul Mister Olimpia, Arnold Schwarzenegger, a trecut cu bine printr-o operaţie care a presupus înlocuirea unei valve la inimă. Valva a fost iniţial montată în 1997, când medicii au descoperit o malformaţie congenitală cardiacă şi trebuia înlocuită. După ce şi-a revenit din anestezie, Arnold a vorbit cu prieneul său Sylvester Stallone (71 de ani).

15-ved-ext-foto2-90-90-spl1588864_001.jpg

Când prinde ocazia, Terminator dă pe gât două-trei beri la halbă
Foto: Guliver/Splashnews

 

“Sunt anumite lucruri la care nu poţi renunţa în viaţă, mi-a zis: la antrenamentele de la sală şi la trabucuri”, a declarat Stallone explicând că prietenul său se simte bine şi şi-a revenit (“He’s back!”). Cei doi actori cu averi de 400 de milioane $ s-au duelat în tinereţe însă, de 10 ani încoace, sunt cei mai buni prieteni.

Arnold a început să tragă din trabucuri cubaneze încă din 1995 şi nu le-a mai rărit deloc de atunci. E un mare consumator de bere şi mănâncă enorm. Se menţine în formă pedalând zeci de kilometri şi petrecând ore întregi la sala de forţă. În 2001, Arnold a avut un accident de motocicletă când şi-a pus proteze la capul femural şi la umăr. În 2003 s-a rănit iar la umăr, iar în 2006 şi-a rupt femurul la schi. În ciuda faptului că atât fosta soţie Maria Shriver cât şi amicii (Stallone şi Jason Statham) l-au rugat să fumeze mai puţin, Arnold se încăpăţânează. Îi plac aşa de mult “havanezele” încât nu concepe să renunţe la ele. Arnold fumează în medie două trabucuri pe zi.

Loading...